Premiérový ročník turnaja TOPhbl CUP 2012, ktorý sa bude konať v dňoch 11. a 12. februára v Gajaroch nabral na prestíži. Záštitu nad stretnutím hokejbalovej elity Slovenska, Česka a Maďarska totiž prevzal veľvyslanec Českej republiky na Slovensku Jakub Karfík.

“Sme veľmi radi a vážime si, že pán Karfík prejavil záujem o naše podujatie. Verím, že aj tento fakt prispeje ku zvýšeniu kvality turnaja a bude ukážkou férového, športového ducha. Chceme, aby TOPhbl CUP ponúkol divákom skutočne kvalitný športový zážitok a najmä férovú hru,” povedal spoluorganizátor podujatia Ján Ivančík.

TOPhbl CUP sa bude konať za účasti troch českých klubov. Okrem trojnásobného majstra Česka za posledné sezóny – Alpiq Kladno, do Gajar pricestuje i extraligista Enviform Třinec a ambiciózny účastník prvej národnej českej ligy z Malenovíc.

Výstavba dejiska premiérového TOPhbl CUP-u 2012 úspešne napreduje a my vám tak môžeme priniesť nové informácie nie len o jej výstavbe, ale i o novinkách z kuchyne organizátorov medzinárodného turnaja.

“Môžeme potvrdiť, že máme úspešne zmontované prvé oblúky a sú pripravené na ploche. Už chýba iba ich ukotvenie,” povedal pre náš web Stanislav Libo a s objasnením situácie pokračoval: “Na konci mesiaca bude ihrisko plne zastrešené a súčasne by mala byť hotová i nová plocha, ktorá je práve vo výrobe. Na budúci týždeň začíname súčasne s prekrytím montovať späť i konštrukciu mantinelov a osvetlenie.”

Podľa Liba to však nie je všetko: “Okolo druhého februára by mala do Gajár doraziť nová plocha, ktorá bude hneď pripravená na položenie. Už v piatok by sa tiež malo začať s úpravou sedačiek na tribúnu. Dá sa povedať, že do 25.januára bude hlavná práca zastrešenie a po tomto termíne nastupujú hráči Flames, aby dali areál do pôvodného stavu.”

tophbl.sk


.
Toto je čítané

Futbal: Skalica vyhrala tretí zápas v rade

Futbalisti MFK Skalica zvíťazili na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 3:1 v sobotňajšom…

BM: Ustekana sobota