Od úvodneho hodenia buly sa hral priliš pomalý a neefektívny hokej. V 3. minúte mal šancu Gmitter ale Kristín svoje družstvo podržal.

V 4. minúte domáci zatlačili hosti do svojho pásma a na Kristína smerovalo hneď niekolko pukou za sebou.V 6. minúte si išiel sadnúť na trestnú lavicu Belušár, ale hostia urobili chybu pri striedani a sily sa vyrovnali. V 9. minúte pri vlastnom oslabení mal veľkú šancu Mikušovič ale svoju šancu nevyužil. V 11. minúte mali hostia opäť šancu pri presilovej hre. Obidve družstvá dobre bránili stredné pásmo, a hráči sa ťažko dostávali do útočného pásma. V 20. minúte mal obrovskú šancu streliť gól Molnár ale šancu nevyužil. Tretina skončila bez gólov. Na začiatku 2. tretiny strieľal Molnár.V 26. minúte si išiel sadnúť na trestnú lavicu Mikolášek, o necelú minútu boli sily vyrovnané. V 31. minúte skóroval Šúrek a hostia vyhrávali 0:1.V 31. minúte nastrelil žrďku Molnár. Domáci po inkasovanon góle začali byť nervózny a stracali isté puky. Na začiatku 3. tretiny strelil gól v presilovej hre Hreus a hostia viedli 0:2. V 43. minúte si išiel sadnúť na trestnú lavicu Šimek, ale domáci šancu nevyužili. Domáci sa snažili skorigovať výsledok ale hostia domácim nedovolili skorovať. V 48. minúte mal priležitosť skórovať Školiak ale Kristína neprekonal. Domáci mali v 3. tretine výhodu štyroch presiloviek po sebe ale hostia domácim nič nedovolili. V 56. minúte dostal osobný trest domáci Gmitter za nešportové správanie. Hostia získali zaslužene tri body.

HC 46 Bardejov – HC Dukla Senica 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Góly: 31. Šúrek (Hreus), 42. Hreus (Šúrek, Vaškovič). Počet divákov: 650.

Autor: HC 46 Bardejov

Jozef Čontofalský, BEMACO HC 46 Bardejov: Dnešný zápas nám jednoducho nevyšiel. Senica hrala veľmi dobre. Mali sme obrovský problém presadiť sa jeden na jedného, dôraz pred bránkou nebol žiadny. Myslím si, že Senica dnes vyhrala zaslúžene. Stále skúšame hráčov, ktorí sú u nás. Uvidíme, ako to poskladáme na ďalšie zápasy, ale chcem veriť, že mužstvo dáme dokopy a budeme hrať to, čo sme hrali aj predtým. Z prehry nerobíme tragédiu. Súpera do play off si nemôžeme vyberať, každý bude silný. Verím, že sa dostaneme naspäť do tej formy, v akej sme hrali doteraz.

Pavel Klečko, HC Dukla Senica: Dnes sme predviedli výborný výkon, dovolím si povedať, že najlepší v sezóne, potvrdený vynikajúcim výkonom brankára Kristína, ktorý si zaslúžene pripísal nulu. Všetkým hráčom gratulujem a ďakujem za predvedený výkon. Myslím, že sme zaslúžene vyhrali, boli sme dnes lepší.

Výsledky 16. kola o play off
HK Trnava – HC 07 Detva 5:6 (1:1, 3:1, 1:4)
HK Spišská Nová Ves – MHk 32 Liptovský Mikuláš 1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
HC 46 Bardejov – HC Dukla Senica 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Topoľčany – HC Prešov “07” 5:4 (2:1, 0:2, 3:1)
ŠHK 37 Piešťany – HK Dukla Michalovce 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)


.
Toto je čítané

Futbal: Skalica vyhrala tretí zápas v rade

Futbalisti MFK Skalica zvíťazili na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 3:1 v sobotňajšom…

BM: Ustekana sobota