Žiaci klubu ŠK Jáňan Moravský Svätý Ján bojovali v poslednom kole 2.ligy žiakov SE sk.C o titul majstra tejto ligy. Svoje posledné dva zápasy odohrali chlapci v domácom prostredí.

Ich súpermi boli Junior Club Borský Mikuláš a BytCentrum Senica, ktorí boli v tabuľke na druhom mieste. S Borským Mikulášom naši remizovali a Senicu dokázali poraziť. Áčko cestovalo v nedeľu do Holíča, kde nemalo s domácimi problém. Béčko cestovalo takisto v nedeľu do Senice a tiež sa chlapcom podarilo tesne vyhrať. Céčko privítalo doma STC Rohožník, prvý tím tabuľky.

Áčko odcestovalo na svoj zápas 16.kola 5.ligy MO SE do Holíča. Domáci Stavoimpex Holíč „F“ postavil zostavu : Šimon Kováč, Milan Zloch, Tibor Bača a Tomáš Karnoš. My sme cestovali v zostave : Vladimír Mračna, Marián Michalovič, Martin Štvrtecký, Stanislav Polák a striedal Kamil Kunštek. Tento zápas sme odohrali bez väčších problémov a nakoniec sme domácich porazili v pomere 16:2. Body : Michalovič a Mračna – 4,5/4,5; Štvrtecký – 3,5/4,5; Polák – 1,5/2,5 a Kunštek – 2/2.

Béčko hralo svoj zápas 16.kola 6.ligy MO SE v Kunove, proti domácemu tímu ŠK Kovobel Senica „B“. Domáci postavili zostavu : Peter Truban starší, Peter Truban mladší, Vladimír Kajba a Ján Holič. Naši chlapci odcestovali v zostave : Martin Štvrtecký, Kamil Kunštek, David Vrbík a Miloš Toufar. Priebeh stretnutia bol veľmi vyrovnaný, ale nakoniec sa z víťazstva v pomere 10:8 tešili naši. Body : Štvrtecký – 4,5/4,5; Kunštek – 3,5/4,5 a Vrbík – 2/4,5.

Céčko privítalo prvý tím tabuľky STC Rohožník „B“ na 16.kole 6. ligy MO SE. Zostava našich : Peter Šrámek, Adam Sekulský, Damián Martinkovič, Lukáš Zborovjan a striedal Richard Včelka. Hostia pricestovali v zostave : Jozef Černek, Martin Vigoda, Tomáš Vincek a Erik Piruš. Favoriti z Rohožníka svoju pozíciu potvrdili a porazili našich v pomere 18:0.

Žiaci odohrali svoje dva zápasy 8.kola 2.ligy žiakov SE sk.C doma, ktoré boli túto sezónu ich posledné. Svoj prvý zápas odohrali proti tímu Junior Club Borský Mikuláš. Naši chlapci nastúpili v zostave : Pavol Brečka, Adam Sekulský a Martin Štefek. Zápas bol vyrovnaný a to sa odzrkadlilo aj na konečnom výsledku 5:5. Body : Sekulský – 2/3,5; Štefek – 2/3 a Brečka – 1/3,5.
Druhý zápas odohrali naši proti ich najväčšiemu súperovi, tímu BytCentrum Senica, ktorí boli v tabuľke na druhom mieste. Zostava našich : Pavol Brečka, Adam Sekulský, Martin Štefek a striedal Samuel Kmoško. Zostava hostí : Marek Lacho, Peter Vyletel a Pavoldominika Trajlinkova. Tento zápas naši chlapci zabrali a dokázali Seničanov poraziť v pomere 8:2. Body : Sekulský – 3,5/3,5; Štefek – 2/3; Brečka – 1,5/1,5 a Kmoško – 1/2.

Gratulujeme žiakom k titulu Majstra 2.ligy žiakov SE sk.C a držíme im palce v kvalifikácii do 1.ligy!

Nasledujúci víkend je vo všetkých ligách Senickej oblasti voľno, pretože sú na programe Majstrovstvá oblasti mužov (3.3.2012, KD Kunov) a Majstrovstvá oblasti žiakov (4.3.2012, telocvične ZŠ Sekule)!

Stanislav Polák


.

BM: Ustekana sobota