Prinášame aktuálne výsledky TJ Slavoj, FC Sekule a FK TJ Kúty. Komentáre uverejníme čoskoro.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Borský Mikuláš 12:1

Mladší žiaci: Nové Mesto n/V. – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 3:4
góly: Gabo Štefek (2), Andrej Kafka (2)
Zápas mladších žiakov bol ako na hojdačke a diváci si prišli na svoje, lebo videli veľa pekných akcií a krásnych gólov v podaní našich aj súperových hráčov. Prehrávali sme 1:0, potom sme viedli 1:2 a polčas sa skončil 3:2 pre domácich. Prvá polovica bola v podaní našich trocha ospalá a bez výraznejšieho pohybu, čo súper využil na to aby výsledok do polovice otočil vo svoj prospech. Cez polčas musel tréner troška zvýšiť hlas, čo sa na našich prejavilo pozitívne a výsledok za desať minút otočili a udržali ho až do konca zápasu.

Starší žiaci: Nové Mesto n/V. – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:1

gól:Lukáš Kadlíček
Ďalší nešťastný zápas so súperom, s ktorým sme mohli pri troche šťastia niečo uhrať. Do zápasu sme vstúpili aktívne a súpera sme pustili maximálne pred šestnástku, kde aj končil. Chlapci hrali disciplinovane a vyrážali do nebezpečných protiútokov. V dvanástej minúte sa rútil sám na bránu súpera Jaro Goga no stopercentnú šancu nepremenil. Naďalej sme boli aktívny , čo sa nám oplatilo , lebo v šestnástej minúte sme ďalší únik pretavili do vedúceho gólu, keď únik zakončil Lukáš Kadlíček. Do tejto chvíle nič nenaznačovalo, že by sme mohli odísť s takýmto výpraskom. V dvadsiatej piatej minúte však netaktne dával malú domou na miesto toho aby ju pustil do autu Tomáš Jurica a po zlom odkope súper vyrovnal. Takže sme dostali gól z ničoho. Stále sme boli v hre, no o päť minút bol výsledok otočený, keď súperov hráč nemal komu prihrať, a tak sa rozhodol s tridsiatich piatich metrov vystreliť, no na údiv všetkých lopta skončila v našej sieti a náš brankár na kolenách. Ďalší gól na ktorý sa súper vôbec nenadrel. Do polčasu sme mohli vyrovnať no Jaro Goga po zlom odkope súperovho brankára netrafil odkrytú prázdnu bránku súpera. Polčas skončil 2:1 a do druhého sme nastupovali s odhodlaním vyrovnať. Herne nám to síce už nešlo tak ako v prvom polčase no chalani dreli a stále sme boli v hre. Až kým prišla päťdesiata minúta, kde na ľahký prízemný center si vybehol náš brankár, no loptu neudržal a súperovi neostávalo nič iné ako dať gól. Takže tretí gól na ktorý sa zase súper vôbec nenadrel a nálada na ihrisku klesla na bod mrazu. Aby tomu nebol koniec štvrtý gól sme si dali vlastný a v zápase sme prišli o Lukáša Kadlíčka, ktorého po surovom zákroku súpera musela odviesť záchranka do nemocnice s podozrením na zlomený nos a otras mozgu. Želáme Lukášovi skoré uzdravenie.

Komentáre pripravil Róber Benkovič tréner starších žiakov.


Dorast: Leopoldov – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:4
góly: Erik Šimonovič (2), Tomáš Bolf, Ondrej Nemec
Naši dorastenci išli do zápasu s veľkou motiváciou zvíťaziť. Už v úvodných minútach dokázali dostať súpera pod tlak a využívali všetky situácie. Úvodný gól vsietil Erik Šimonovič v 19. minúte krásnou strelou asi z 25 metrov. O minútu na to sme dokázali zvýšiť na 2:0 krásnou kombináciou na konci ktorej bol Tomáš Bolf a súper začal postupne nervóznieť. Chlapci hrali v pohode a taktizovali s prehľadom. Keď zvýšili na 3:0 súper zvýšil agresivitu, ale aj napriek tomu sme nechybovali a hrali pekný kombinačný futbal. Striedajúci Ondrej Nemec zvýšil na 4:0 a hru sme už len kontrolovali. Aj keď Oliverovi predsa len niečo padlo do siete bol to veľmi krásny zápas. Ak chlapci budú takto hrať, ako s lídrom tabuľky, máme sa v domácom sobotňajšom stretnutí so Suchou nad Parnou načo tešiť.


Muži: Petrová Ves – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:1
g. Slavoj: Marek Emrich 

Naši muži nastúpili do zápasu v plnom odhodlaní zvíťaziť, čo v prvom polčase bolo jasne vidieť. Nepremenené šance nás však dostávali do tlaku. Opäť ten istý problém, zakončenie. Príliš veľa šancí bolo potrebných na vsietenie jediného gólu. Je však veľmi pozitívne, že chlapci hrali pekný futbal a nebolo čo vytýkať žiadnemu z nich. V druhom polčase sme hrali o niečo horšie, a gól na 1:1 prišiel z prvej a jedinej strely domáceho mužstva v 75 minúte. Škoda troch bodov, ktoré určite patrili nášmu mužstvu. Ak nedáme góly nedá sa zvíťaziť, aj keď hra z našej strany to bola veľmi pekná. Chlapci si začínajú veriť a my sa už tešíme na nedeľňajší domáci zápas s Veľkými Kostoľanmi.

Starší žiaci: Sobota 31. 3. 10:00h TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Hlohovec
Mladší žiaci: Sobota 31. 3. 12:00h TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Hlohovec
Dorast: Sobota 31. 3. 15.30h TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Suchá nad Parnou
Prípravka: Nedeľa 1. 4. 12:00h TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Holíč
Muži: Nedeľa 1. 4. 15:30h TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Veľké Kostoľany

Komentáre pripravil Michal Bordiga, predseda klubu.

 

Dorast: FC Sekule – Kopčany 0:3

Muži: FC Sekule – Radimov 1:0
gól: Andrej Trajlínek (11)

Fotoreport na Facebook.com/regionzahori Foto: Matej Hajdin 

Zápas sa hral od prvej minúty vo veľmi slušnom tempe, my sme potrebovali určite vyhrať, hostia tiež neprišli len na výlet. Celý zápas sa rozhodol už v 5. minúte, kedy hosťujúci obranca zahral v pokutovom území rukou a ponúknutú penaltu sme využili. Do polčasu sme mali ešte minimálne 3 vyložené šance, 2 krát hostí zachránila konštrukcia bránky. Keďže sme ale náskok nezvýšili, postupne sa na naše kopačky dostavila nervozita a o výsledok sme sa báli do poslednej minúty, keďže hostia hrozili stále, aj keď nejaké vyložené šance nemali. To, čo mali, spoľahlivo Lukáš v bránke zneškodnil. Hlavné pozitívum celého zápasu je samozrejme výhra, ale veľmi radi sme tiež návratu niektorých dlhodobo zranených hráčov do zostavy, čo poteší a pomôže mužstvu.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Dorast: Kúty – Radošovce 2:1
g. Kúty: Krištof Mihál (2)

Muži: Kúty – Radošovce 1:1
g. Kúty: Patrik Valúšek

 

Muži: Závod – Rohožník 1:1 (0:0)
Góly: Procháska (11m) – Hudy
Zostava Závod: Babirát – Majzún, Kováč, Brenkus, Blecha M. – Drahoš (Šišolák), Procháska, Blecha R., Uhrinec, Andrla – Šíp (Miženko)

Do Závodu pricestoval ďalší ašpirant na postup. Diváci videli rýchly a technický futbal. Prvý polčas sme mali opticky navrh. Najväčšiu šancu nepremenil Uhrinec, keď už prekonal aj brankára, ale na brankovej čiare ho zastúpil obranca, ktorý v poslednej chvíly loptu vykopol. Ešte do prestávky nás podržal Babirát keď nebezpečnú strelu k tyči reflexne vyrazil na roh.
Druhý polčas už hostia ovládli hru a boli lepším mužstvom. Šance sa však rodili veľmi ťažko. V 73. minúte po štandartnej situácií hostia išli do vedenia, keď sa presadil hlavou hosťujúci útočník Hudy. My sme vyrovnali v 86. minúte Procháskom – bezpečne premenil pokutový kop, ktorému predchádzalo pekné vysunutie Uhrinca, ktorý bol vo veľkom vápne zoťatý na zem.
S remízou boli spokojné obe strany. Najlepší hráč Závodu Uhrinec.

Komentar pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota