Prinášame výsledky futbalových zápasov. Komentáre, kompletné výsledky a videozostrih prinesieme v priebehu pondelka.

Muži: Križovany – TJ Slavoj Moravský Sv.Ján 3 : 1
góly: A. Lorenc
Naši chlapci prekvapili súpera už v 30 sekunde, kedy Šúreková ani strela ani prihrávka smerujúca do brankárových rúk sa vyšmyknutím nanešťastie dostala len tesne vedľa brány. To našich chlapcov povzbudilo a do 25 minúty hrali zo súperom vyrovnanú partiu. Najlepší rozhodca ako ho označil delegát však zápas ovplyvňoval jak na jednej tak na druhej strane a začínala sa nervozita. Domáci si v strede hry vypracovali príležitosť ktorú starý a skúsený hráč nemôže nepremeniť. A už o 3 minúty chybou našej hry od stredu až po obranu zvýšili domáci na 2:0. Neskôr sme bránili tak odvážne až nám to rozhodca odpískal a v 34 minúte kopali domáci penaultu. Do polčasu sme museli nejako vydržať a tak sa aj stalo. V kabíne sa chlapci povzbudili lepšie ako na ihrisku a tak druhý polčas bol z našej strany naozaj pekný. No ale málo efektívny. Stihli sme síce v 60 minúte znížiť na 3:1 Andrejom Lorencom ale nemali sme to šťastíčko aké mali domáci. Nedarilo sa nám zakončovať, im áno. Nuž a tak aj keď sme si od publika vyslúžili pochvalu za skvelý zápas odchádzali sme z prehrou. Chlapcom nebolo čo vytknúť snáď len tých 5 minút nekoncentrovanosti, ktoré súper využil na 100 %. Tešíme sa však na zápas s Jacovcami, ktorý je posledným domácim zápasom tejto sezóny a preto pozívame širokú športovú verejnosť.
Komentár trénera Jozefa Kovaľa: „Pred zápasom som povedal že Križovany sú najlepšie mužstvo v súťaži čo sa potvrdilo. Disponujú kvalitným kádrom individualitami technicky vybavený hrači. Odohrali sme dva odlišné polčasy v prvom boli domáci lepším mužstvom my zasa v druhom polčase, v ktorom sme domácich nepustili k ničomu žiaľ koncovka, koncovka nevieme dať gól. Môžete byť lepší ale keď nedáte góly nevyhráte zápas.“

Dorast: Križovany –  TJ Slavoj Moravský Sv.Ján 2:8
góly: R. Egl (3), M. Palkovič (2), E. Šimonovič, M. Juriga, J. Krajčír,
Dorast prišiel vyhrať a potvrdil to už v 30 sekunde kedy vypichol prihrávku obrancov Ondro Nemec a prihrával až dvom spoluhráčom stojacím v päťke. Po druhej dorážke zakončoval Maroš Juriga. Ďalej sa zápas vyvýjal už len v náš prospech celý prvý polčas kedy sme vyhrávali len 4:0. V druhej časti hry sme síce postupne zvyšovali ale aj súperovi sa podarilo zakončiť ich ťažkopádnou hrou. Po zápase sme skonštatovali že niektorí mohli dať aj sami osem gólov ale strely míňali bránu. V nedeľu privítame Holíč, s ktorým sa pobijeme o prvenstvo.

Starší žiaci:  TJ Slavoj Moravský Sv.Ján – Piešťany 0:0
Nedeľňajší výkon našich chlapcov bol už o troška lepší, než výkon v Prievidzi, ale iba u niektorých hráčov. Niektorí sa výkonovo prebudili a niektorí ešte stále zaostávajú za svojim maximom, čo je škoda, lebo potom to pociťuje celé mužstvo. No i napriek týmto okolnostiam sme mali dostatok šancí na to, aby tri body ostali u nás. Najme šanca Viktora Smolinského, ktorá skončila na žrdi a stopercentná šanca Domina Džurného, ktorému brankár gólovú strelu vytlačil zasa iba na žrď. Súper mal možno dve šance, ktoré však zlikvidoval náš veľmi dobre chytajúci Peťo Galba. Znovu musím, ale podotknúť, že futbal je kolektívna hra čo niektorí naši chlapci stále asi ešte nepochopili. No verím, že posledné dva zápasy to chlapci zo seba dostanú a zabodujú v obidvoch .

Mladší žiaci:  TJ Slavoj Moravský Sv.Ján – Piešťany 4:1
góly: Ali Danihel (2), Adam Vrablic, Marek Bolf
Chlapci nastúpili na zápas po veľmi dlhej dobe konečne v plnej sile, keď nám z rôznych dôvodov nikto nechýbal a hneď to bolo vidieť aj na hre. Niežeby doterajšie zápasy boli odohrané zle, práve naopak, ale keď máme na vystriedanie piatich chlapcov, alebo jedného je to troška rozdiel. Chlapci znovu predviedli peknú kombinačnú hru a keby boli efektívnejší v premieňaní šancí mohli sme vyhrať aj väčším rozdielom. No musím podotknúť, že aj súper troška hrýzol a mal dve, či tri gólové šance, ktoré však Maťko Hrica s prehľadom zlikvidoval.

Prípravka: Petrová Ves –  TJ Slavoj Moravský Sv.Ján 2:13
góly: T. Lopoš (6), M. Zajíček (4), J. Hrica (2), K. Lipták
Úvod bol pre našich najmenších veľmi ťažký. Niežeby súper robil problémy to vôbec nie práve naopak bol odovzdaný ale naši strelci zlýhali. Až v 10 minúte sme načali súpera a potom sa to už valilo. Polčas bol síce iba 4:0 v náš prospech ale v druhom si to chlapci doplna vychutnali. Skvelá hra a inšie než gratulácie k tomu nie je možné dodať. Konečne budú hrať chlapci doma, tak Vás všetkých pozívame na zápas so Senicou.
Komentáre pripravil Michal Bordiga predseda klubu TJ Slavoj.

 

Muži: Sekule – Oreské 2:2
[youtube n4E8vhgHqbs] Pravdepodobne najlepší zápas, ktorý sa na našom ihrisku v tejto sezóne hral. Proti lídrovi tabuľky a už istému víťazovi súťaže sme sa chceli vytiahnuť a dokázať, že proti lepším tímom, ktoré prídu hrať futbal, sa nám hrá oveľa lepšie. Zápas mal od začiatku veľmi dobré tempo, akcie sa striedali na oboch stranách. My sme mali viac snahy a bojovnosti, hostia mali zase kvalitu, pri každom dotyku s loptou boli veľmi nebezpeční… Prvý gól sme bohužiaľ inkasovali my, hostia skórovali po štandardnej situácii, ktorá dosť zaváňala ofsajdom… Našťastie sa z vedenia dlho neradovali, za pár minút nám vyšla pekná akcia, kedy som sa dokázal pretlačiť do šestnástky a prihrať osamotenému Vladovi Hujsovi, ktorý už vedel, čo má robiť. Dobrý futbal pokračoval aj po zmene strán, myslím, že sme hrali ešte lepšie ako v prvom polčase, hostí sme dokázali pritlačiť na ich polovicu a vytvárali sme si aj šance. Približne v 65. minúte som strelil náš druhý gól v zápase po peknej narážačke s Milanom Lukáčkom. V priebehu nasledujúcich minút sme si vytvorili ďalšie šance, ktorými sme mohli hostí definitívne zlomiť, bohužiaľ, nedokázali sme ich premeniť. Za to prišiel zákonite trest, hostia z ojedinelej návštevy našej polovice vybojovali roh, z ktorého center sme nedokázali dôsledne odpratať a hostia v nejakej 82. minúte vyrovnali… Nakoniec sme mohli aj prehrať, pretože hostia si ešte v závere vypracovali 2 čisté šance. Našťastie zostali nepremenené a vo veľmi kvalitnom zápase sa zrodila asi spravodlivá remíza… Aj keď možno o niečo viac sme si zaslúžili vyhrať my.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.

 

Muži: Cerová – Šajdíkové Humence 6:3
[youtube ELrzXEbI3N8]

 

Muži: Kúty – Krakovany 1:4 (0:2)
Muži: Borský Mikuláš – Šaštín Stráže 1:1 (1:1)
Muži: Radošovce – Petrova Ves 2:0 (2:0)


.

BM: Kralici