Vo štvrtok (7.6.) skoro ráno (1:30h)  musela polícia opäť strielať pri nahánačke po 36-ročnom mužovi z Malaciek. Rovnako ako v apríli jazdil muž bezohľadne, preto sa ho polícia rozhodla v Malackách na Hviezdoslavovej ulici zastaviť.

 

Foto: Polícia

Opäť nereagoval na výzvu a snažil sa polícii ujsť. Tá rovnako ako v apríli pri nahánačke, ktorá skončila v Sekuliach, vystrelila päť varovných výstrelov do vzduchu. Následne začala polícia strieľať na Škodu Fabiu. Auto začalo spomalovať asi kilometer za Malackami. Ako informovala policajná hovorkyňa Petra Hrášková agentúru SITA: “Vodič z auta nevystúpil, policajti museli použiť donucovacie prostriedky. Muž sa stále bránil, až neskôr si policajti všimli, že má strelné poranenie v spodnej časti chrbta. ”

Polícia mu okamžite poskytla prvú pomoc a privolali záchranku, ktorá ho previezla do nemocnice. V aute sním opäť sedela spolujazdkyňa, ktorá naštastie nebola zranená.

V apríli nezastavili vodiča výstrely polície, ale až stĺp v Sekuliach.

U muža v minulosti trestne stíhaného pre majetkovú a drogovú trestnú činnosť našla polícia v aute opäť striekačku, ktorá poputovala na expertízu.

Video z minulej naháňačky.

[youtube I4ef2a1h8XA]

.

BM: Festival Záhrad