Prinášame výsledy futbalových zápasov. Komentáre pripravujeme.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – FK Senica 2:2
góly: J. Hrica, T. Lopoš
Prípravka odohrala po dlhšej dobe opäť zápas na domácej pôde. A ako je ich zvykom opäť zahrali nádherný zápas. Oko diváka je už naučené na krásnu hru a detičky to oko nádherne rozmaznávajú. Veď hrať zo Senicou, prehrávať od začiatku zápasu a dokonca nastupovať v druhom polčase za nepriaznivého stavu 0:2 a aj napriek tomu otočiť, nie je jednoduché. Ale im sa to podarilo ba dokonca nebyť šesť krát nastrelenej žrdi mohli zvíťaziť. Hrajú nádherne a divák sa teší na posledné kolo súťaže prípraviek, ktoré sa uskutoční v Letničí.
Mladší žiaci: Trnava – TJ Slavoj Moravský Sv.Ján 4:3
góly: Gabo Štefek 2 , Adam Vrablic
Mladším tentoraz zápas nevyšiel podľa predstáv, keď boli zo zostavy na tento zápas pre disciplinárne prehrešky vyradení dvaja hráči zo základnej zostavy. Preto museli tréneri trocha pozmeniť rozostavenie. Zápas mal nasadenie a na obidvoch stranách hrali chlapci na doraz. Výsledok sa menil niekedy doslova z minúty na minútu, keď sme prehrávali už 4:1 a za tri minúty bolo 4:3. No vyrovnať sa nám už nepodarilo. Chlapci predvádzali miestami veľmi pekný futbal, no i súper sa nedal zahanbiť a musím priznať, že tentoraz mal viac šancí ako my a zaslúžene vyhral.

Starší žiaci: Trnava – TJ Slavoj Moravský Sv.Ján 3:0
Do Trnavy sme cestovali už s vedomím, že sme v druhej lige zachránení a mysleli sme si, že to pre nás bude trocha iný zápas ako tie doterajšie, ktoré sme odohrali pod určitým psychickým tlakom z vypadnutia. Chlapcom sme to v kabíne prízvukovali, aby si zahrali zápas už bez stresu, ale so stopercentným výkonom. Zápas sa pre nás začal vyvíjať veľmi dobre, keď už prvá strela v tretej minúte skončila na tyči. Za päť minút na to sme kopali pokutový kop, keď únik Dominika Džurného zastavil domáci obranca nedovolene. No penaltu sme nepremenili a tak prišiel trest v podobe vedúceho gólu súpera. Gól opäť s kategórie lacných, keď sme pri centri nechali súperovho útočníka voľného a ten nás potrestal. Po tomto góle sme na desať minút úplne vypadli z hry, no súper nás v týchto minútach vôbec neohrozil, našťastie. Asi päť minút pred polčasom sa dostal do úniku Viktor Smolinský no svoj únik zakončil nad bránu súpera. Do druhého polčasu sme šli s tým, že výsledok otočíme no zase ostalo iba pri slovách, až na niektoré výnimky sme zápas už iba dohrali a súperovi stačilo iba čakať čo mu ešte ponúkneme. A po desiatich minútach sa aj dočkal, keď sme mu doslova ponúkli gól a na rozdiel od nás súper ponúknutú možnosť využil. Ako som už spomínal zápas bol vyrovnaný a rozdiel bol iba v tom, že naše chyby vedel súper potrestať a my súperove nie a bolo ich dosť. Posledný zápas tohto ročníka odohráme doma v nedeľu o 10:00 s Bánovcami nad Bebravou. Týmto pozývam všetkých fanúšikov a rodičov na posledný zápas tejto sezóny.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Sv.Ján – Holíč 1:1
gól: S. Buček
Od prvých minút bolo jasné, že sa hraje derby s podtextom postupové. Divácka kulisa bola úžasná, aj keď veľmi často nervózna. Svoje pričinenie na nervozite mal aj hlavný rozhodca, ktorý najprv pískal pre hostí a neskôr to chcel kompenzovať a pískal pre nás. Úvodný gól vsietili naši chlapci už v prvých minútach hry ale nebolo to stále to pravé orechové, keď množstvo šancí sme nevedeli premeniť. V zápale boja sa niektoré zákroky zdali až likvidačné, ale naši chlapci stále nestrácali nádej. No po nešťastnom vyrovnávajúcom góle nás začal tlačiť čas a my sme stále horšie zakončovali. Niekedy až zúfalo priamo z brankovej čiary nám to súper vypichol. Zápas skončil 1:1 tak ako aj v jesennej časti v Holíči, a naši chlapci si pomysleli že už nemajú šancu na splnenie svojho sna. Ja však tvrdím nádej zomiera posledná a teraz je dôležité zvíťaziť v Mokrom Háji.

Muži: TJ Slavoj Moravský Sv.Ján – Jacovce 0:2

[youtube Y-rX5JXhdTo] Video: Michal Bordiga ml. 

Do zápasu sme nastupovali bez opôr z dorastu, nakoľko sme chceli posilniť dorast aby zvíťazil. Takéto oslabenie bolo citeľné skôr v druhej časti hry. Samozrejme súper nebol zvlášť nebezpečný ale ich dlhá šnúra bez prehry ich viac motivovala k víťazstvu. Prvý polčas sme mali šance, ktoré nás samozrejme po zápase mrzeli. Avšak priebeh hry bol dosť vyrovnaný a v kabínach za stavu 0:0 sme si povedali, že naozaj stačí dať úvodný gól a ukľudniť to. No sily nám už nestačili a tak sa potvrdilo, že kto dá prvý gól zvíťazí. V 60 minúte sa to podarilo súperovým hráčom. Počas celého zápasu sa obé mužstvá snažili hrať zodpovedný ofsajd systém a tak sa postranný rozhodcovia naučili tak mávať, že občas sa aj umávli jak na jednej tak na druhej strane. V závere sme už hrali úplne bez síl a tak sa hosťom z podobnej situácie ako dali prvý gól podarilo dať aj druhý. To už bola 89 minúta a tak sa do odpískania ukončenia zápasu na výsledku nič nezmenilo. V nedeľu 17.06.2012 hrajeme v Modranke o 17.00 h.
Komentáre pripravil Michal Bordiga.

 

Dorast: FC Sekule – Brodské 2:0
g.: Adam Golík

Muži: FC Sekule – Mokrý Háj 3:2 (0:1)

[youtube 9l-yFIARaxk] Video: Lenka Šišoláková 

Posledný domáci zápas v sezóne, s divákmi sme sa chceli rozlúčiť výhrou. Prvý polčas to ale bohužiaľ na výhru príliš nevyzeralo, Vlado Hujsa mal síce 2 dobré šance, ale potom začali hrať hostia, ktorým sa po rohovom kope presnou hlavičkou podarilo dať prvý gól. Hrali veľmi dobre zo zabezpečenej obrany, ich rýchle kontry robili našim obrancom dosť starostí. Po zmene strán sa našťastie obraz hry zmenil, začali sme hrať oveľa lepšie, hostí sme doslova zatlačili na ich polovicu, výsledkom čoho boli dva pekné góly hlavou, o ktoré sa postarali Matej Ježek a Peter Kunštek. Mohli sme pridať aj poisťovací tretí gól, nestalo sa tak, práve naopak, hosťujúcu kontru sme zastavili v šestnástke len za cenu faulu, z nariadenej penalty bolo vyrovnané. Keď sa už zdalo, že sa zápas skončí remízou, oprel sa do lopty Peter Kunštek a nádhernou strelou z 25 m  zariadil cenné víťazstvo proti kvalitnému súperovi.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.

 

Muži: TJ Závod – FK Jabloňové 3:1 (2:1)

góly Závod: Susko 2, Uhrinec
Zostava Závod: Uhrinec M. – Brenkus, Kováč, Majzún, Uhrinec P. – Drahoš (Dojčák), Procháska, Blecha R., Andrla – Susko, Šišolák (Krajčír)
Posledný zápas v sezóne nám vyšiel. Chlapci hrali dobre, vytvorili si veľké množstvo príležitostí, ktoré na naše nešťastie zostali nevyužité. V prvom polčase rozvlnili súperovú sieť Susko a Uhrinec. Veľké šance spálili postupne Susko 2x, Uhrinec, Šišolák. Jabloňové skorigovalo stav po našej chybe.
V druhom polčase dal poistku na 3:1 Susko. Tutovky zahodil Andrla, Krajčír. Hostia sa dostali k slovu až v posledných minútach, ale väčšie šance si nevytvorili.
Hostí od vyššieho scóre zachránil dobre chytajúci brankár.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

 

Muži: Trebatice – Kúty 2:1 (0:1)
Muži: Veľké Kostoľany – Radošovce 6:0 (3:0)
Muži: Petrova Ves – Borský Mikuláš 2:0
Muži: Šaštín Stráže – Hlohovec 0:2 (0:0)


.

BM: Ustekana sobota