Policajti z okresu Malacky vyšetrujú okolnosti prípadu strelného zranenia ku ktorému došlo v pondelok (13.8.) pravdepodobne pre ôsmou hodinou dopoludnia v jednom z rodinných domov na Hlavnej ulici v Stupave.

Podľa doterajších zistení mal oznamovateľ prísť do rodinného domu 53 ročného Stupavčana, pričom následne mali ísť spolu do práce. Oznamovateľovi spolu s rodinným príslušníkom však prišlo podozrivé, že 53 ročný muž neodpovedal, tak sa ho rozhodli hľadať. Muža našli v garáži vedľa rodinného domu so strelným zranením v oblasti hlavy.

Nakoľko muž ešte javil známky života mu kolega okamžite zavolal RZP. V súčasnosti sa pracovníci RZP snažia stabilizovať zdravotný stav poškodeného. V blízkosti poškodeného bola nájdená aj po domácky vyrobená strelná zbraň. Či s nájdenou zbraňou bolo spôsobené zranenie 53 ročnému mužovi a či si predmetné zranenie spravil sám, ukáže až ďalšie vyšetrovanie. V tomto prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovoleného ozbrojovania a vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

František Peczár


.

BM: Ustekana sobota