Vážna dopravná nehoda sa stala dnes ráno (cca o  6:45h) na prehľadnej križovatke v Moravskom Svätom Jáne v smere na Hohenau.

Vodička auta Mini Cooper idúc v smere z Hohenau nedala pravdepodobne prednosť vodičke Oplu idúcej zo Sekúľ smerom na Veľké Leváre. Na miesto dorazili HaZZ z Kútov a dve jednotky rýchlej zdravotnej pomoci. Vo vozidle zn. Opel sa nachádzali štyri osoby, z toho dve boli ľahko zranené.  Vodička auta Mini Cooper bola v aute sama a zranená.
“Vodičovi Oplu  nebol nameraný alkohol, vodička Mini Cooperu bola prevezená do nemocnice, kde sa podrobila testu na alkohol prostredníctvom odberu krvi.” povedal pre Záhorí.sk trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Opel Vectra Foto: HaZZ

Mini Cooper Foto: HaZZ

“Na miesto udalosti boli z hasičskej stanice v Kútoch vyslaní traja príslušníci. V čase príchodu hasičskej jednotky sa všetky osoby nachádzali mimo vozidla. Súčasne s hasičskou jednotkou prišla na miesto udalosti posádka RZP Brodské, pričom ihneď začali s poskytovaním pomoci zranenej vodičke z vozidla Mini Cooper. Príslušníci HaZZ medzitým poskytli predlekársku pomoc dvom zraneným osobám z vozidla Opel Vectra, zabezpečili obe havarované vozidla proti vzniku požiaru a následne asistovali zdravotným záchranárom pri nakladaní postihnutých osôb do vozidiel zdravotnej záchrannej služby. ” povedal pre Záhorí.sk zastupujúci hovorca HaZZ Trnava Marián Hruška.


.

BM: Ustekana sobota