Projekt Atletického klubu AC Malacky a jej bežeckej vetvy s názvom Malacká bežecká ekipa získal na svoju stranu ďalšieho pomocníka. Je ním Centrum voľného času v Malackách, ktoré pomáha organizátorom podujatia s propagáciou i cenami.

Na Malackú stíhačku už majú usporiadatelia nachystané takmer všetky ceny, ktoré si rozdelia najlepší zo sobotňajšej bežeckej a skokanskej exhibície. Do pripravovanej akcie sa zapojilo aj Centrum voľného času v Malackách, ktoré pripravilo ceny pre účastníkov oboch štafiet a pomohlo s propagáciou akcie. „Náš pilotný projekt nadväzuje na tradičný skokanský podnik venovaný tragicky zosnulému skokanovi Milanovi Škvaridlovi.

Tohtoročnú akciu sme začali pripravovať pomerne neskoro, ale keďže ide o exhibíciu, prioritné je najmä sa dobre zabaviť. Napriek tomu sme pripravili zaujímavé ceny pre najlepších z každej disciplíny, takže istý náboj by bežecké a skokanské súboje mať mohli.

Centrum voľného času pružne zareagovalo na našu ponuku stať sa spoluorganizátorom akcie a dokonca nám venovali aj ceny,“ vraví riaditeľ akcie J. Valachovič. Okrem CVČ prispela cenami aj príspevková organizácia mesta AD HOC a sponzori, ktorí ponúkajú športové oblečenie a doplnky výživy. Do otvorenia akcie zostávajú už len tri dni a záujemcovia, ktorí by chceli súťažiť na pretekoch, by sa mali začať organizátorom pomaly hlásiť.

„Nedávali sme do propozícií žiadne šibeničné termíny, dokedy sa treba zahlásiť, ale prosíme všetkých, ktorí chcú súťažiť, aby nám nahlásili svoj záujem vopred a uľahčili nám tak prácu. Písať môžu na mail malacka.ekipa@gmail.com, na facebookový profil Malackej stíhačky i na telefónne číslo 0907 038 567.“

–TK AC–


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota