V sobotu 5. 10. 2012 pokračovalo ďalšie kolo I.ligy basketbalu mužov. Holíčania vycestovali na palubovku do HANT arény BK Inter Bratislava “B”.

Hneď od úvodu stretnutia holíčsky basketbalisti zaskočili súpera skvelou obranou a presnou streľbou na kôš, čím si v prvej štvrtine stretnutia vytvorili pekný náskok. Počas celého zápasu si holíčania udržiavali mierny bodový rozdiel a až v polovičke štvrtej štvrtiny sa postupne obidve družstvá striedali vo vedení. V závere zápasu však Záhoráci nepresnými prihrávkami v útoku dovolili Interistom, aby strhli vedenie na svoju stranu. Hostia sa už nedokázali dotiahnuť na súpera a preto sa šťastena tentoraz priklonila na stranu Bratislavčanom, ktorí stretnutie dotiahli do víťazného konca.

BK Inter Bratislava “B” – MŠK BO Holíč 84:78

V nedeľňajšom stretnutí boli súpermi basketbalistov Holíča družstvo z Bratislavskej Karlovky. Holíčania mali skvelý nástup do stretnutia, ktorým odskočili súperovi na rozdiel desiatich bodov. S pribúdajúcim časom sa vyrovnala nielen hra, ale aj stav stretnutia na polčasových 41 : 40. Nástup do druhého polčasu basketbalisti MŠK BO nezvládli a tak domáce mužstvo si vybudovalo rozhodujúci náskok, ktorý postupne navýšilo až na záverečných 105: 74.

MBK Karlovka Bratislava  – MŠK BO Holíč 105 :74 (41:40)


.

BM: Ustekana sobota