Asi najväčší debakel našich v 5. lige na domácom ihrisku. Hlavný rozdiel nebol v technike, ale v priamočiarosti a rýchlosti. 

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján –  Borský Mikuláš 3:0
V prípravnom zápase dostala možnosť celá lavička a zhostila sa jej celkom dobre.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Veľké Kostoľany 0:8
Asi najväčší debakel našich v 5. lige na domácom ihrisku. Hlavný rozdiel nebol v technike, ale v priamočiarosti a rýchlosti. Naviac hostia vedeli ako chcú streliť gól. Jednoducho na dve tri nahrávky za obranu, potiahli loptu k lajne a dôrazne nabehli na presný center s ešte lepším zakončením. Naši naopak loptu vozili a pokiaľ sa rozhodli prihrať naši útočníci či nabiehajúci záložníci boli dávno obsadení. Ďalší veľký rozdiel bol v napádaní a obsadzovaní súpera. Naši napádali a obsadzovali len symbolicky, hostia tvrdo a dôrazne. Často bol medzi našimi štyrmi obrancami nepokrytý jediný útočník hostí. Na prípadné zdvojenie hosťujúceho hráča s loptou sme boli jednoducho pomalí. Naviac aj naša lavička bola úplne tichá.
Po zápase som chlapcom povedal nech tento výsledok berú ako výzvu na účasť na tréningoch a na tvrdú zimnú prípravu, ak chcú hrať 5. ligu. Opäť ma nepotešili ani naši mládežníci ktorí majú v klube okrem hrania futbalu, len jednu povinnosť. Podávať v zápase dorastu a mužov lopty. Žiaľ opäť ich v druhom polčase musel podávať hlavný usporiadateľ. Na budúci týždeň hráme hodový zápas v susednom Borskom Svätom Jure o 14. 00 a zakončíme jesennú sezónu v ktorej sme išli od sľubných výkonov na začiatku, ku katastrofálnym v závere.

Komentár pripravil Peter Mračna.


.
Toto je čítané

Poistenie auta: Kryje aj krádež auta?

Každý motorista vie, že jedna z najhorších vecí, ktorá sa s autom môže stať,…

BM: Ustekana sobota