V dňoch 11. – 14. 12. 2012 sa v poľských Mikolajkách konali Majstrovstvá sveta Disco dance a Svetový pohár. Súťaž prebiehala v priestoroch 4-hviezdičkového hotela Golebiewski, kde sme boli aj ubytovaní.

Prvý deň sme súťažili v kategórii Disco dance duo DVK, kde Simi Királová a Albert Macek postúpili z prvého kola, cez semifinále až do 6-členného finále, kde obsadili fantastické 5. miesto vo Svetovom pohári.

Ďalej nás čakali Majstrovstvá sveta v kategórii Disco dance formácie DVK, kde sme získali s formáciou Hey boys! nádherné 3. miesto a stali sme sa II. vicemajstrom Sveta !!! Deti za odmenu strávili nezabudnuteľné chvíle v aquaparku – vodnom svete, ktorý bol priamo v hoteli a zašantili si na discotéke v nočnom klube.


V posledný deň nás čakal Svetový pohár v katagórii HVK2 – formácie, kde sme zažili fantastický pocit na parkete, keď počas nášho vystúpenia vstávali ľudia zo sedadiel, natáčali si nás a po skončení nás odmenili so standing ovation Česi, Švédi, Dáni, Poliaci …, porota uznanlivo tlieskala a pri odovzdávaní pohára za 1. miesto a medialí prišiel za nami organizátor MS v Bochume, ktoré budú na budúci rok a osobne nás na tieto MS pozval s tým, že tam na nás čakajú 3 formácie z Nemecka, ktoré sa nás boja.
Plní krásnych zážitkov sme sa vydali na dlhú cestu domov s tým, že takúto nádhernú a uvolnenú súťaž sme ešte nezažili.

Andy, sonnysenica.webnode.sk


.

BM: Festival Záhrad