Zdeněk Psotka končí ako trenér FK Senica. Odchádza na post športového riaditeľa českého prvoligového klubu Sigma Olomouc.

„Medzi sviatkami som dostal veľmi zaujímavú ponuku z klubu, v ktorom som pôsobil skoro tridsať rokov. Preto som sa rozhodol požiadať vedenie FK Senica o vzájomnú dohodu o rozviazaní pracovného pomeru. Touto cestou by som sa chcel poďakovať funkcionárom senického klubu za ponuku, ktorú som v lete dostal, za možnosť získať počas tohto obdobia veľmi zaujímavé skúsenosti a predovšetkým za bezproblémovú dohodu o ukončení spolupráce. Aj keď tu ako tréner končím, verím, že naša profesionálna i ľudská spolupráca bude pokračovať aj naďalej,“ vyjadril svoje myšlienky Zdeněk Psotka.

Novým trénerom Senice sa stal Vladimír Koník, ktorý naposledy viedol druholigový Šamorín.

„Prácu Vladimíra Koníka mapujeme už dlhšiu dobu. O novom trénerovi máme navyše dobré referencie,“ vysvetľuje voľbu Viktor Blažek. „Ponúkli sme mu kontrakt do konca sezóny. V prípade vzájomnej spokojnosti sme pripravení uzavrieť s ním zmluvu aj na nasledujúce obdobie,“ uviedol krátko po dohode prezident klubu.


.

BM: Ustekana sobota