Nový festival prinesie v júli do Senice hviezdy ako Chinaski, Polemic, Davida Kollera, Gladiátor, Iné Kafe, Zuzanu Smatanovú, Tublatanku, Slobodnú Európu, Zónu A, AMO ale i DJ’ Milana Lieskovského.

Veľmi ambiciózny projekt, v ktorom vystúpi počas troch dní (5.-7.7.) viac ako 60 účinkujúcich, nám predstavil riaditeľ festivalu Dominik Toráč z Čáčova.

Kedy sa zrodil nápad na poriadanie festivalu?
Nápad na vytvorenie Senica Festu sa zrodil cez leto 2012, v ktorom sa vlastne i celá organizácia spustila. Vzhľadom na to, že je to veľká akcia pre veľa ľudí a chceme byť kvalitná akcia, tak sa na podujatí pracuje celý rok.

Prečo ste sa rozhodli práve pre Senicu?
Prvý nápad vytvoriť festival v Senici bol preto, lebo organizátori z nej pochádzajú. Druhý fakt bola výhodná poloha letiska Senica – dobrá dostupnosť, infraštruktúra, blízko ČR, železnica, veľká plocha.

Pripravuje festival niečo čo na Záhorí doteraz nebolo?
Senica Fest nemá len jedno plus od iných festivalov. Chystáme novinky, ktoré na iných festivaloch na Záhorí nikdy neboli – napríklad: bezplatné WIFI pripojenie vrámci celého areálu, zábavnú zónu s atrakciami, súťaže – spevácka, miss & playboy festivalu, graffiti, dance battle a pod.

Ďalej: Facebook udalosť SENICA FEST 2013

Vstupenky na SENICA FEST 2013 sa už dnes predávajú za cenu 19 eur na mieste budú stáť 29 eur. Je možné si zakúpiť aj VIP vstupenku za 59 eur. Viac informácií sa dozviete na webstránke festivalu: www.senicafest.sk. Organizátorom podujatia je OZ STAR.


.

BM: Kralici