V Sobotu (2.2.) sa priestory Fit-Pitu v Senici premenili na predvádzacie mólo. Klub Margret s riaditeľkou Margarétou Smolinskou, ktorá je vydavateľkou regionálneho štvrťročníka Margret, tu zorganizoval stretnutie nielen milovníkov módy.

Foto: Adam Cintula

Hlavnou súčasťou programu bola prehliadka modelov návrhárky Emílie Šimkovej – Královej zo Senice. Modelky predviedli exkluzívnu dámsku kolekciu šiat aj so zaujímavými prvkami maľby na hodváb.
No nielen móda, ale aj túžba po novinkách z radu exkluzívnych cukroviniek, šperkov, kozmetiky, zdravej výživy, či dokonca duchovného povzbudenia zlákala návštevníkov do klubu Margret.

Počas voľného programu mohli na rôznych stanoviskách navštíviť napríklad Soňu Zavarskú, ktorá predstavovala svoje šperky z polodrahokamov. Ochutnať z exkluzívnych praliniek ILLUI, ktoré v Pezinku ručne vyrábajú už niekoľko rokov, ochutnať výťažok z liečivej arónie alebo sa porozprávať s kozmetickými poradkyňami MARY KAY. Nechýbal ani liečiteľ Vladimír Búzek zo Senice, ktorí sa spolu s manželkou snaží svojich klientov správne nasmerovať v duchovnej oblasti a poradí aj vo feng šuej.

Riaditeľka klubu Margret sa teší na ďalšie stretnutie možno už aj s vami. Aktuálne novinky o činnosti klubu sa dočítate na www.mo-margret.eu.


.

BM: Festival Záhrad