Pokračuje turnaj futbalistov ČSFA v Hluku a v Bratislave vyvrcholí slovenský šampionát stolných tenistov finálovými zápasmi v dvojhrách i štvorhrách.

PIATOK 1. 3.
Stolný tenis
Bratislava – Majstrovstvá Slovenska mužov a žien
V akcii: Stolní tenisti MSK Malacky
Jeden z vrcholov pre malackých stolných tenistov začína už v piatok. V bratislavskej stolnotenisovej hale na Černockého ulici sa konajú majstrovstvá Slovenska mužov a žien.

Volejbal
Malacky, ZŠ Záhorácka, 18.00
2. liga junioriek
V akcii: Strojár Malacky – Bilíkova Bratislava
Divák si môže vychutnať juniorský volejbal na ZŠ Záhorácka, kde o osemnástej nastúpia juniorky Strojára Malacky v druholigovom zápase proti silnému družstvu z Bilíkovej, kde je volejbal veľmi vychyteným športom.

SOBOTA 2. 3.
Atletika
Bratislava – Halové majstrovstvá Slovenska dorastencov
V akcii: atléti AC Malacky
Aj dorasteneckých atlétov AC Malacky čaká v sobotu národný šampionát v hale Elán. Predstavia sa najmä úspešní pretekári, ktorí opanovali žiacke majstrovstvá pred dvomi týždňami, keď sa AC Malacky stal najúspešnejší klub v medailovej bilancii. V doraste to budú mať Malačania však značne ťažšie.

Basketbal
Malacky, ZŠ Štúrova, 10.00 – Oblastná liga žiakov
V akcii: Strojár Malacky – Inter Bratislava
Žiaci z basketbalového oddielu Strojár Malacky hrajú v oblastnej žiackej lige proti Interu Bratislava. Úvodný hvizd je plánovaný na ZŠ Štúrova na desiatu hodinu.

Florbal
Nemšová – 1. liga žien, 9. kolo
V akcii: FbK Quick Sport B.Bystrica – 1.SC Malacky
Ženy florbalového 1. SC Malacky odchádzajú do Nemšovej, ktorá hostí záverečné 9. kolo prvej ligy. V sobotu nastupujú proti Banskej Bystrici, ktorá je v tabuľke predposledná (7. miesto) a Malačanky (v tabuľke piate) sú teda papierové favoritky.

Bratislava
Regionálna liga starších žiakov, 15. kolo
V akcii: ŠK Dragons Ružinov Bratislava – 1. SC Malacky

Futbal
Hluk- Medzinárodný turnaj kategórie U9 (deti do 9 rokov)
V akcii: Futbalisti Československej futbalovej akadémie, Uherské Hradište – Hluk, Dolní Němčí, Němčice nad Hanou, FKM Morava
Deväťroční futbalisti Československej futbalovej akadémie hrajú v moravskej dedinke Hluk dvojdňový medzinárodný turnaj za účasti mužstiev z tamojšieho regiónu.

Stolný tenis
Bratislava – Majstrovstvá Slovenska mužov a žien
V akcii: Stolní tenisti MSK Malacky
Šampionát seniorov v pingpongu sa rozbehne na plné obrátky. V akcii budú malackí pingpongisti. Podľa predsedu MSK Malacky majú všetci malackí hráči šancu na niektorý cenný kov, keďže na šampionáte hrajú nielen v dvojhre, ale aj v štvorhre, kde je väčšia šanca na medailu. MSK priamo reprezentujú juniorské hráčky Lucia Truksová, Monika Haringová a Dominika Vizinová. Nepriamo, keďže hosťujú v iných oddieloch, štartuje Samuel Novota (Mostex Rača), hrajúci tréner MSK Jaromír Truksa (Stavoimpex Holíč) a Natália Kosová, ktorá oblieka dres rakúskeho Villachu.

NEDEĽA 3. 3.
Florbal
Nemšová
1. liga žien, 9. kolo
V akcii: ŠK Rebels 91 Topolčany – 1.SC Malacky
Záverečný zápas malackých florbalistiek v prvej lige bude pre Záhoráčky náročný. Hrajú totiž s družstvom Topoľčian, ktoré v Nemšovej čaká boj na diaľku s domácimi hráčkami o priamy postup do extraligy. Topoľčany sú zatiaľ druhé a ak by im malacké dievčatá skomplikovali plány, museli by hrať baráž. Malacky sa ešte môžu pokúsiť o lepšie umiestnenie v tabuľke.

Futbal
Hluk – Medzinárodný turnaj kategórie U9 (deti do 9 rokov)
V akcii: Futbalisti Československej futbalovej akadémie

Stolný tenis
Bratislava – Majstrovstvá Slovenska mužov a žien
V akcii: Stolní tenisti MSK Malacky

Jakub Valachovič


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota