Prinášame futbalové výsledky mužstiev TJ Slavoj Moravský Svätý Ján.

Muži: NAFTA Gbely – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 8:0
Ťažko sa hodnotí zápas, keď súper vyhrá takýmto skóre. Po prvom zápase v Radošinej, keď sme vyhrali povedal som, že ťažke zápasy ešte len prídu. Dlhodobo nám chýba typický zakončovateľ, lebo keď nestrelíte gól nemôžete uspieť. Navyše teraz máme problém aj na brankárskom poste. Výsledok je aj odzrkadlením zimnej prípravy, ktorú absolvovalo 7-8 hráčov. Aj dnes pred zápasom som nevedel či nastúpime jedenásti. Do osemnástej minúty zápasu sme boli lepším družstvom mali sme aj dve šance, ktoré ostali nevyužité. Po inkasovaní prvého gólu z nemožného uhla sme sa rozsypali ako domček z karát. Z našej strany slabučká defenzíva súboj jeden na jedného sú pre niektorých hráčov španielska dedina, slabý výber miesta ako keby sa doslova báli lopty a toho čo s ňou majú robiť. Nehovoriac o nejakej bojovnosti. Máme veľa zranených, vykartovaných, uvidíme ako to bude v nedeľu proti Krakovanom. (Kovaľ Jozef)

Dorast: NAFTA Gbely – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:3
Góly: Adam Šimonovič , Maroš Juriga , Matúš Kovács
Vo včerajšom chladnom počasí sme odohrali ďalší majstrovský zápas v Gbeloch. Hra sa odvíjala od začiatku v našej réžii aj keď domáce mužstvo malo príležitosť skórovať. No začali sme to my , kde po úniku z ľavej strany bol v šestnástke faulovaný M. Juriga a rozhodca nariadil pokutový kop , ktorý premenil A. Šimonovič . Do polčasu sa skóre už nezmenilo.V druhej polovici hra trochu ustala na tempe a preto sa domácim podarilo vyrovnať a to bolo z ich strany všetko. Po prienikoch a našom tlaku sme skórovali ešte dva krát a preto sme si odniesli tri body domov. Aj keď hra chvíľkami nebola pekná , zaslúžene sme dnes vyhrali . Držíme palce aj naďalej. (Hajdin Ivan)

Starší žiaci: TJ SLAVOJ Moravský Svätý Ján – FK BANÍK Horná Nitra  0:5
Prvý zápas v jarnej časti nám vôbec nevyšiel, keď nám súper vrátil požičané aj s úrokmi. Na jeseň sme totiž na Hornej Nitre vyhrali presvedčivo my 3:0 . No predzápasové šumy už naznačovali , že tento zápas bude pre našu zlepenú zostavu , keď nám v poli musel pomáhať náhradný brankár , veľmi ťažký , čo sa aj do bodky splnilo. Do zápasu sme vstúpili dosť nešťastne , keď už v 12minúte bolo 0:2. Po tejto chladnej sprche sme sa pomaly dostávali do zápasu a prišli aj prvé šance no zakončenie bolo veľmi zlé , a to bolo v týchto fázach zápasu rozhodujúce , keďže súper naše chyby využil a my bohužiaľ nie . Súper mal síce trocha navrch , no chalani svojou húževnatosťou mohli do polčasu vyrovnať , ba mohli sa dostať i do vedenia. Treba však priznať, že náš brankár Peťo Galba nás svojimi zákrokmi držal stále v hre , a nebyť neho , bolo by to pre nás veľmi ťažké. No za prvý polčas si všetci chlapci zaslúžia pochvalu. Do druhého polčasu sme nastúpili s odhodlaním s výsledkom niečo spraviť , no zostalo len pri odhodlaní. Nádej na zvrat nám úplne zhasla po nepremenených šanciach Adama Velického a Andreja Vávru.  Po týchto nevyužitých šanciach súper úplne ovládol hru a kruto trestal našu chybu za chybou . Treba uznať , že súper vyhral zaslúžene , no my sme mu to dosť uľahčili. (Róbert Benkovič)

Mladší žiaci: TJ SLAVOJ Moravský Svätý  Ján – FK BANÍK Horná Nitra  1:6
Gól: Štefan Rajoš
Naši mladý odohrali veľmi pekný zápas a výsledok je pre nás až veľmi krutý. Súper bol fyzicky aj vekovo nad naše sily , no i tak si chalani vytvorili dosť šancí na lepší výsledok . Nebyť veľkého fyzického hendikepu , mohol zápas dopadnúť úplne inak. Chlapcom treba uznať , že aj napriek nepriaznivého stavu , stále bojovali a svojimi akciami stále zabávali prítomných divákov. Ďalší zápas odohráme budúcu nedeľu v Piešťanoch o 10:00 a 12:00. (Róbert Benkovič)


.

BM: Festival Záhrad