Zápas so Štúrovom sa pre nás nezačal vôbec dobre , keď sme už s prvého útoku inkasovali gól. 

2.liga západ
Starší žiaci: TJ SLAVOJ Moravský Svätý Ján – MŠO Štúrovo 3:1
Góly: Adam Velický 2 , Andrej Kafka
Zápas so Štúrovom sa pre nás nezačal vôbec dobre , keď sme už s prvého útoku inkasovali gól. Na chvíľu to našich chlapcov trocha zaskočilo. No naozaj iba na chvíľu lebo chlapcom sa podarilo vyrovnať za necelých desať minút , keď po peknej kombinačnej akcie a nezištnej prihrávke Gaba Štefka nemal  Adam Velický žiaden problém gólovo zakončiť. Po tomto góle sme ovládli hru a súper nás ohrozoval iba s nakopávaných lôpt , ktoré smerovali iba na jedného , no veľmi rýchleho útočníka . Prebiehala asi dvadsiata minúta, keď sa k lopte prepracoval Andrej Kafka a po peknom prieniku sa dostal až pred hranicu šestnástky a použil staré dobré porekadlo „ keď nevieš čo s loptou tak vystrel“ a čuduj sa svete vyšlo to . Za stavu 2:1 sme mali ešte dve stopercentné šance , keď Adam Vrablic prestrelil s pätky takmer prázdnu bránu a Ali Danihel bol málo dôrazný , keď s metra strieľal veľmi slabo. V druhom polčase nás súper na prvých päť ,desať minút troška pritlačil a vytvoril si aj pár polo šancí , no buď ich vyriešil náš brankár , alebo naša obrana. Po tomto tlaku sme sa opäť dostali do hry a prišli aj ďalšie šance , no ani jednu z nich sme nepremenili.

Azda najväčšiu šancu spálil Adam Velický , keď po samostatnom úniku obišiel všetko čo mu stálo v ceste a z dvoch metrov netrafil prázdnu bránu . Adam si to však vynahradil v poslednej minúte zápasu , keď peknou strelou spečatil naše víťazstvo. Musím všetkých chlapcov pochváliť za prístup k zápasu a dúfam , že do Hlohovca už pôjdeme v kompletnej zostave v ktorej sme ešte tento rok nehrali , keď nám z rôznych dôvodov stále niekto chýbal.

Mladší žiaci: TJ SLAVOJ Moravský Svätý Ján – MŠO Štúrovo 0:12
Našich mladších postihla veľká maródka , keď nám pre chorobu vypadlo viacero
kľúčových hráčov . Do zápasu preto museli nastúpiť až traja hráči s prípravky , čo sa aj
odzrkadlilo na našom výsledku. Chalani , ale bojovali a zaslúžia si veľkú pochvalu.

Róbert Benkovič

Nedeľa 7.4.
Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Borský Mikuláš 3:2
Priateľský zápas, nakoľko celé kolo bolo odložené. Videli sme slušný zápas, ani jedno mužstvo netaktizovalo a tak sa hral otvorený futbal. Strelecky sa blysol Filip Salay, výborne sa prvý raz za mužov predviedol Dominik Bolf.

Program:
Prípravka v sobotu o 12.00 hrá v Oreskom
Žiaci v sobotu hrajú v Hlohovci
Dorast v nedeľu o 13.00 hostí prvý Šaštín
Muži v nedeľu o 15.30 hostia Jacovce

Peter Mračna


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

Trnavské rádio Tak akorát 2024