Po neodohratí troch kôl sa opäť začala jarná sezóna 4. ligy BFZ. Náš káder sa trocha obmenil, keď odišiel Procháska Jozef, dlhodobo sa zranili Blecha Roman a Andrla Richard, ktorí v jarnej časti do zápasov nezasiahnu. Do tímu prišiel zo Senice útočník Štora Ivan a brankár Susko Kamil, ktorý má skúsenosti aj z reprezentácie Slovenska.

Muži: Závod – Báhoň 2:2 (2:1)
Goly Závod: Drahoš, Uhrinec
Zostava: Susko Kamil – Majzún, Kováč, Žák, Blecha – Drahoš, Uhrinec (Krajčír), Procháska, Kudolani (Brenkus) – Susko Michal, Štora (Šíp)

Prvý zápas sme privítali jasného lídra našej skupiny Báhoň. Proti favoritovi sme začali veľmi dobre, keď v 1. minúte utiekol po ľavej strane Drahoš a krížnou strelou vsietil prvý gól stretnutia. O päť minút na vlas rovnaká akcia Drahošom, lenže strela skončila len tyčke hosťujúcej brány. V 16 minúte sme už viedli 2:0 – Uhrinec na dvakrát prekonal brankára. Hneď po rozohratí Báhoň znížil peknou akciou – 2:1. Hosťia pridali na obrátkach a dá sa povedať do konca zápasu sa hralo zväčša na našej polovici ihriska. Báhoň mal niekoľko príležitostí vyrovnať, ale hosťujúci hráči mali vychýlenú mušku.
Druhý polčas nás hostia pritlačili a mali aj šance. Báhoň dokazoval, prečo je jasným lídrom našej ligy. Trocha nervozity vzniklo keď rozhodcovia neuzanali pre ofsajd dva góly hosťom. Vyrovnanie prišlo v 81. minúte za prísne nariadenú penaltu. Záverečný tlak sme opäť prežili a tak sa v prvom jarnom kole so silným Bahoňom zrodila remíza.

Jaroslav Prachár


.
Toto je čítané

Muž v Holíči mieril na autá dlhou airsoftovou zbraňou

Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou…

BM: Ustekana sobota