Prinášame rozpis akcií malackých volejbalistov na nasledujúce dni.

STREDA 10. 4.
Volejbal
Malacky, ZŠ Záhorácka, 19.30
2. liga žien oblasti Bratislava, 20. kolo
V akcii: Strojár Malacky – Slovan Modra
Mladý malacký tím figuruje po sedemnástich odohraných zápasoch na ôsmej priečke z jedenástich celkov v tabuľke 2. ligy žien v oblasti Bratislava. V stredu večer na Malačanky čaká výzva v podobe tretieho družstva v tabuľke Modry. S týmto súperom už hráčky Strojára hrali na ich palubovke a zápas skončil jasne v prospech Slovanistiek 3:0.

ŠTVRTOK 11. 4.
Volejbal
Malacky, ZŠ Záhorácka, 19.30
Bratislavská volejbalová liga, (24. kolo)
V akcii: Strojár Malacky B – VKP Bratislava
Súpera zvučného mena privíta B mužstvo Strojára Malacky večer o pol ôsmej na palubovke ZŠ Záhorácka. Pravda, nejde o A tím VKP Bratislava, ktorý hrá slovenskú extraligu, ale o jeho rezervu. Predsa však hostia nastúpia do súboja s Malačanmi ako favoriti, keďže im v tabuľke metskej ligy patrí štvrté miesto. Malačania figurujú zatiaľ na siedmej priečke.

PIATOK 12. 4.
Volejbal
Malacky, ZŠ Záhorácka, 18.00
2. liga junioriek oblasti Bratislava, 17. kolo
V akcii: Strojár Malacky – VTC Pezinok
A dočkajú sa aj juniorské malacké volejbalistky. Viaceré z nich hrajú aj v ženskom tíme a tak budú mať dievčence spolu s majstrovským zápasom proti Pezinku vskutku ťažký týždeň. Hosťujúci VTC okupuje tretie miesto v tabuľke druhej oblastnej juniorskej ligy, malacké hráčky sú hneď pod ním so stratou štyroch bodov. Z doterajších troch vzájomných zápasov v tejto sezóne sa dva razy z víťazstva tešili Pezinčanky a raz Malačanky. Je zaujímavé, že vonku si hráčky Strojára počínali vždy o poznanie lepšie ako doma. V prvom zápase Strojárky zdolali domáce u nich 3:1 a aj v ďalšom zápase v Pezinku kládli húževnatý odpor, keď prehrali len 2:3. Naopak v Malackách Pezinok jasne deklasoval domáce 3:0. Dôležitý zápas začína o šiestej večer v telocvični ZŠ Záhorácka.


.

BM: Kralici