Skupina Para sa po rokoch opäť predstavila v Malackách. Para má na Zahorí veľa fanúšikov, pravidelne hrávala na Streetfeste ,na Rudave v Malých Levárkach, v klubíku Priestor a aj preto sa na koncerte očakávalo veľa ludí.

Už samotný predpredaj naznačoval, že tomu tak aj bude. Sokolovňa sa prvý krát v rámci projektu Sokolovňa Live zaplnila a atmosféra na koncerte bola úžasná, ludia sa bavili, stretli sa kamaráti, bývalí “priestoráci a enemáci”, prišlo aj vela ludí z Bratislavy a okolia, nechýbali rodičia členov skupiny a ich priatelky.

Rozhovor so skupinou PARA už v piatkovej relácii SPRÁVY na Záhorí.tv

Skupina Para vystúpila v Malackách v rámci svojho turné Menšina tour, ktoré zahájila deň pred Malackami v Nitre. Menšina Tour prebieha celý apríl a Para sa predstaví postupne v 14 mestách Slovenska, turné vyvrcholí 27.4. v Bratislavskom Babylone.

V rámci turné sa so skupinou predstavia Kasinos, Moja reč, Sendrejovci a Bad Karma Boy. Tí začínali aj v Malackách a boli príjemným prekvapením a rozohriatim pred hlavným bodom večera. Para vystúpila o 21 hod a koncert trval skoro dve hodiny. Odzneli pesničky z nového albumu Menšina ako Stopár, Žena, Menšina a samozrejme nechýbali ani staršie hity ako Zatancuj, Otec, Abstinent, Prezident…Skupina sa musela dvakrát vracať a diváci odchádzali velmi spokojní, niketorí nechceli ani odísť… Skupina je momentálne jednou z najúspešnejších festivalových zoskupení na Slovensku, ale chalani sa nesprávali ako namyslené hviezdy a po koncerte sa s fanúšikmi fotili, podpisovali im tričká, cdečka a live dvd. Frontman, textár a basgitarista skupiny Matúš Vallo po koncerte povedal:” Sme radi, že sme sa sem po rokoch vrátili. Stretli sme kopec známych, kamarátov, trošku sme zaspomínali a boli sme prijemne prekvapený z priestoru starej Sokolovne, ktorý sa nám velmi páčil. Malacky boli tradične skvelé, super atmosféra a ja som osobne rád, že tu opäť po rokoch ožíva klubová scéna.”

Klubová atmosféra v Malackách začína opäť ožívať a už v poradí štvrté podujatie projektu Sokolovňa Live potvrdilo, že záujem o kultúru v Malackách určite je. Potvrdili to návštevníci piatkového koncertu skupiny Para a Bad Karma Boy. Najbližší koncert v Sokolovni sa uskutoční v mesiaci máj, bude to posledný koncert pred prázdninami, další bude až v septembri.

Termín upresníme na FB stránkach Sokolovňa Live. V lete chceme upriamiť pozornosť na festival UV, ktorý sa bude konať opäť v Rohožníku 26.-27.7. 2013 v prekrásnej prírode v Karpatoch. 


.

BM: Ustekana sobota