Našim cieľom je zábavnou a hravou formou naučiť deti pravidlá a základy dvoch raketových športov: bedminton, squash.  Letný kemp bude 8.-12.7.2013.


PRE KOHO: pre deti vo veku od 8 – 16 rokov (v prípade záujmu je možnosť prihlásiť deti aj iných vekových kategórií)
KEDY: 8. – 12. júla 2013 (pondelok – piatok) vždy od 9:00 – do 15:30
KDE: Športové centrum Barbar Skalica
MAX. POČET ÚČASTNÍKOV: 18 detí (v prípade väčšieho záujmu dostanú prednosť skôr prihlásení)
CENA: do 15.6. – 40€, od 16.6. – 45€
V CENE: obed 5x (Vináreň pri Hájku), občerstvenie – tyčinky, croasanty, pitný režim, prenájom haly (squash/bedminton), loptičky (squash/bedminton), požičanie squashovej rakety
ČO SO SEBOU: športové oblečenie, športová obuv do haly, bedmintonová raketa
TRÉNERI A ODBORNÝ DOHĽAD: Ing. Richard Taranda (tréner IV. trieda squash a bedminton), Mgr. Juraj Spáčil (tréner IV. trieda squash a bedminton), Mgr. Soňa Trubačíková (pedagogický dozor).

PROGRAM: projekt bude zameraný na dva raketové športy: bedminton, squash. Deti sa pri tréningu naučia základné techniky úderov, pohyb na kurte, pravidlá a základy taktiky pre bedminton i squash. Účastníci sa budú venovať 2/3 z celkového času bedmintonu a 1/3 squashu. Presný program zverejníme pred začatím kempu podľa počtu prihlásených detí.

VIAC INFO: barbarskalica@gmail.com, tel: 0902 414 493

Našim cieľom je zábavnou a hravou formou naučiť deti pravidlá a základy dvoch raketových športov: bedminton, squash. Oba športy sú dynamické a deti si tak môžu osvojiť postreh, zvýšiť kondíciu i telesnú zdatnosť a aktívne zapojiť myslenie. Skalický squash v súčasnosti mimoriadne napreduje, čoho dôkazom je účasť v baráži o postup do extraligy v máji 2013. Bedminton si po otvorení haly ihneď v Skalici našiel množstvo priaznivcov v radoch detí i dospelých. Radi by sme preto organizovanou formou rozšírili mládežnícku základňu, samozrejme pod odborným dohľadom. Od septembra 2013 plánujeme vytvoriť tréningové skupiny za účelom cielenej dlhodobej prípravy detí a mládeže tak, aby boli v blízkej budúcnosti konkurencieschopné v Slovenskej súťaži.

“Raketové prázdniny” chcú deti nielen zabaviť ale aj naučiť.

Projekt podporilo Mesto Skalica


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota