Zostrih v článku! Druhá Senica prišla po sobotnom zápase Corgoň ligy so Slovanom Bratislavou o svoju víťaznú šnúru. Tím zo Záhoria nespoznal prehru až dlhým sedem stretnutí v rade, teraz ale musí začať opäť od začiatku. Slovanu sa na druhej strane podarilo prelomiť svoju remízovú smolu a konečne zvíťazil. I napriek neplodnému obdobiu stále vedie v tabuľke so slušným náskokom deviatich bodov.

Diváci mali v zápase prvého a druhého tímu ligy možnosť vidieť góly až v druhom polčase. V tom prvom síce bolo vidno, že futbalisti Slovanu sa všemožne snažia naskočiť na víťaznú vlnu, gólovo sa však presadiť nedokázali.
Domáci tím (Bratislava) otvoril skóre až v 57. minúte stretnutia gólom Kladrubského. Ďalšia šanca na seba nenechala čakať príliš dlho a o 12 minút sa domáci radovali po druhýkrát. Vtedy už zakontrovala aj Senica a znížila na 1:2. V priebehu nasledujúcich minút potom ešte padli ďalšie dva góly—každý do jednej bránky—a nakoniec sa tak rozhodlo o nepriaznivom výsledku pre Senicu 2:3.

“Prehra nás mrzí. Uvedomovali sme si, že hráme proti lídrovi a chceli sme uspieť. Nemyslím si, že Slovan bol lepšie mužstvo. Dal tri šťastné góly, a preto vyhral,” zhodnotil sobotné výsledky Corgoň ligy útočník Senice Juraj Piroška.
S blížiacim sa koncom futbalovej sezóny sa zmenšuje počet stretnutí a ponuky pre futbal. Do konca sezóny odohrajú všetky tímy iba posledné dva zápasy a potom sa definitívne uvidí ani nie tak to, kto sa stane víťazom, ale skôr to, ktorý tím sa s najvyššou futbalovou ligou bude musieť rozlúčiť.

Juraj Mička
Zdroj: profutbal.sk, sport.sk


.
Toto je čítané

Futbal: Skalica vyhrala tretí zápas v rade

Futbalisti MFK Skalica zvíťazili na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 3:1 v sobotňajšom…

BM: Ustekana sobota