Výsledky dohrávky 5.liga západ Západoslovesnký futbalový zväz.

5.liga muži – dohrávka
Radošina – V. Kostoľany 2:3 (0:1)
Góly: 74. Ďaďan, 81. M. Jančovič – 4. Jelšic, 69. Kadlíček, 75. M. Urban.
H. Orešany – Mor. Sv. Ján 6:1 (3:1)
Góly: Blažo 3, Vandák, Mesíček, Kondrček – vlastný.
Peter Mračna: Ešte do 20 minúty som veril že môžeme uspieť. Potom však prišli zbytočné straty lopty v strede poľa, následné kontry , jedna pekná strela do šibenice a zrazu sme prehrávali 3-0.Do polčasu sme ešte znížili Filipom Chválom, ale v druhej polke sme nepremenili dve tutovky a domáci opäť trestali v rozmedzí 75. a 85. minúty nám ešte tri góly pridali. My sme naše šance opäť laxne zahodili. Chlapci sa musia spolu s trénerom zamyslieť nad organizáciou defenzívy i celej hry, lebo zomierame na krásu a všetky mužstvá nás školia z efektivity, rýchlych brejkov a dôraznej hry v obrane. Zatiaľ čo mi strácame lopty v strede, dlhý pas nedokážeme dať a ešte 10 m od brány hľadáme voľného spoluhráča miesto razantného zakončenia. Bránu súpera dobýjame krátkymi narážačkami v prehustenom strede poľa, miesto efektívneho využívania krídelných priestorov. Kde je naša kombinačná hra na jeden, dva dotyky, zakončená peknou strelou? Pokiaľ nespravím jedného hráča, loptu nedám od nohy, žiaľ to je naše krédo. Verím chlapcom že v ďalších zápasoch zabojujú, skončia s alibistickými prihrávkami a začnú opäť hrať náš futbal.

Šaštín – Krakovany 4:2 (3:0)
Góly: Slovák 2, M. Herda, D. Ožvoldík – Morávek (vlastný), Kališ.
Hlohovec – Modranka 0:1 (0:1)
Gól: Sekera.
Trebatice – Solčany 1:3 (0:0)
Góly: 86. Klas – 49. Sporina, 55. a 68. Soboňa.
B. Mikuláš – Gbely 3:3 (2:0)
Góly: Ondriska, Fuksa, T. Vanek – Gál 2, Dvořák.
Kúty – Jacovce 2:1 (2:0)
Góly: M. Valla, Mihál – Bajzík.
ČK: 60. Rusnák.
Radošovce– Petrova Ves 2:1 (1:0)
Góly: 5. a 86. Vacula – 79. Hlúpik.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Peterová ves 8:1
Mladší žiaci: Zlaté Moravce – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:0
Róbert Benkovič: Mladší žiaci to mali minimálne tak isto ťažké ako starší , keďže tiež im chýbali traja hráči zo základu. Chlapci si tak isto ako starší siahli na dno svojich síl a uhrali ešte lepší výsledok ako starší . Hlavne náš brankár si do sýtosti zachytal a veľký podiel na dobrom výsledku.

Starší žiaci: Zlaté Moravce – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 5:0
Róbert Benkovič: Situácia aká nastala pred zápasom , sa nám počas celého pôsobenia v III. a  II. lige ešte nestala. To , že nám sem tam chýbali jeden , dvaja hráči to je situácia , na ktorú musí byť každé mužstvo pripravené. No keď z mužstva z rôznych dôvodov absentuje šesť hráčov ,to už je pomerne vážna vec , ktorá sa musí niekde prejaviť a u nás sa to prejavilo na výsledku. Do Zlatých Moraviec sme cestovali iba jedenásti a do zápasu sme museli povolať aj jedného hráča z mladších žiakov. Aby toho nebolo málo , tak už v druhej minúte nám súper zranil Viktora Smolinského a to tak , že musel so zápasu odstúpiť, takže sme od druhej minúty hrali iba desiati a to u súpera , ktorý ašpiruje na postup. Prvý polčas sa odohrával iba na našej polovici a nebyť jednej slabej chvíľky nášho brankára a neskutočná hlavička súperovho útočníka , mohol prvý polčas skončil iba rozdielom jedného gólu. Chlapci si prvý polčas siahli na dno svojich síl a bolo veľmi ťažké ich počas prestávky dať dokopy , tak aby vydržali ďalších tridsaťpäť minút. Keď sa k tomu pridalo i horúce počasie , tak bolo jasné , že nás čaká pekelný polčas . Chalani však dreli ako nikdy a čuduj sa svete aj v tomto zložení sme si vytvorili dve gólové šance , keď Adama Velického strelu zastavila žrď a Aliho Danihela samostatný nájazd vychytal domáci brankár . Musím chlapcom za bojovnosť a prístup ku zápasu poďakovať a pochváliť . Ostáva nám iba dúfať , že zranenia Viktora Smolinského, Gaba Štefka a Maťa Hýlla nebudú až také vážne a čo najskôr ich uvidíme na trávniku . Absencia ostatných hráčov je však dlhodobá.

Dorast: Horné Orešany – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:3


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota