Anglický rockový spevák Chris Norman zo skupiny Smokie zavíta vo štvrtok 13. júna o 19:00h so svojou kapelou na Zimný štadión v Senici, kde rozprúdi krv všetkým návštevníkom. Jednoznačným hitom večera bude najznámejší song – „Midnight Lady“.

Predskokanom bude slovenská skupina Vidiek. Ceny lístkov v predpredaji začínajú na cene 21,90 eur (státie).

Chris Norman v roku 1965 založil so svojimi spolužiakmi Alanom Silsonom a Terrym Uttleyom svoju prvú kapelu s názvom Essence. Neskôr sa premenovali na Kindness. V roku 1970 nahrali svoj prvý singel „Light Of Love“/„Lindy Lou“. Po úspešnom začiatku začala kapela spolupracovať s producentami Hurleyom a Chinnichapom a tí navrhli zmeniť meno kapely na Smokey (neskôr sa to zmenilo na súčasný názov Smokie).

V roku 1979 naspieval samostatne so Suzi Quatro duet „Stumblin’ In“ a odišiel zo skupiny Smokie a vydal sa na sólovú dráhu. V roku 1986 naspieval pieseň „Midnight Lady“ pre seriál Miesto činu – diel s názvom Výmena, ktorá sa stala hitom v celej Európe. V Nemecku sa držala na prvom mieste po dobu šiestich týždňov. Predalo sa jej viac ako 900 000 kópií. Vo Šviajčiarsku sa na prvom mieste hitparád držala päť týždňov.


.
Toto je čítané

V Holíči vzdelávajú seniorov ako sa brániť pred podvodníkmi

V stredu (10.4.) sa v Dennom centre Senior klub Holíč uskutočnila preventívna…

BM: Ustekana sobota