Vo vyrovnanom stretnutí mužov 5.ligy západ ZSFZ boli domáci o gól lepší hlavne v nasadení.  Výsledky mládežníckych družstiev.

Prípravka: Šaštín – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján  8:0

Mladší žiaci: FK Šurany  –  TJ Slavoj Moravský Svätý Ján  2:0
Róbert Benkovič: Chalani sa dnes mohli odpútať od posledného mužstva v tabuľke , no súper nás prevýšil vo všetkých činnostiach . Našim chlapcom tento zápas vôbec nevyšiel a pôsobili sme až priveľmi odovzdane . Domácim sme cestu za víťazstvom až veľmi uľahčili.

Starší žiaci: FK Šurany  –  TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:2
Góly: Gabo Štefek , Andrej Vávra
Róbert Benkovič: Ďalší veľmi pekný zápas , v ktorom mohol byť výsledok pre nás oveľa lepší , no naši strelci mali dnes troška vychýlenú mušku. Počas celého zápasu sme boli lepším mužstvom a hru sme mali stále pod našou kontrolou. Prvý polčas sme mali dve , či tri vyložené šance ale ani jedna sa neujala . Najväčšiu šancu zahodil Viktor Smolinský , ktorý po peknej prihrávke od  Gaba Štefka obišiel aj domáceho brankára , no prázdnu bránu z uhla netrafil. Gól padol po rohovom kope , ktorý pekne zakrútil Gabo Štefek a domáci brankár si loptu vrazil do vlastnej brány. Prvý polčas sme zahrali asi najlepšie za celú jar , keď sme súperovi prakticky nič nedovolili . Druhý polčas sme nezačali až tak dobre ako prvý a domácim sme dovolili prvý krát ohroziť našu bránu , no Peťo Galba bol tak ako vždy pripravený a na mieste. Po pár minútach sme znovu prebrali iniciatívu my a ďalšiu šancu spálil Viktor Smolinský , keď ostal sám pred bránou , no opäť netrafil. O pár minút sa rútil sám na bránu opäť Viktor Smolinský no ani túto šancu nepremenil. V týchto minútach chalani predvádzali jednu krajšiu akciu za druhou a domáci nevedeli kam skôr skočiť. Gól však neprichádzal. Neprišiel ani po nádhernej akcii po ose Ali Daniel , Gabo Štefek a Andrej Vávra , ktorú chalani zahrali na jeden dotyk a Andrej Vávra už trafil iba vybiehajúceho brankára. Dočkali sme ho však o pár minút , keď sme znovu rozkrútili pred bránou domácich malý kolotoč na konci ktorého bol Andrej Vávra a ten už domáceho brankára prestrelil. Do konca zápasu sa už nič podstatné neudialo. Chalani si dnes z chuti zahrali a predviedli veľmi pekný výkon , keď aj domáci fanúšikovia chválili našich chlapcov za predvedenú hru.
Viac tu: http://www.tjslavojmsj.com/starsi-ziaci/zapasy/

Dorast: Leopoldov – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:2
Peter Mračna: Naši pustili dvoj gólové vedenie a nakoniec sme proti oslabenému súperovi uhrali len bod. V boji o celkové prvenstvo sa musia už spoliehať len na zakopnutie Šaštína.

Muži: Šaštín- TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:1
Peter Mračna: Vo vyrovnanom stretnutí boli domáci o gól lepší hlavne v nasadení. Naši dosť často faulovali a domáci Slovák vie štandardné situácie kopať. Dvakrát jeho strely vytlačil na roh Jaro Bolf, jedna skončila v sieti a po druhej centrovanej lopte naša oslabená obrana zaspala a domáci zvýšili náskok. Náš gól strelil Marek Emrich na ktorého si dávali domáci pozor a niektoré na neho si pýtali kartu. Hralo sa síce tvrdo, ale na oboch stranách a nebyť zákrokov na Mareka bol by to celkom slušný futbal. Škoda dvoch tutoviek Erika Šimonoviča, pri druhej pomohla domácemu brankárovi žrď. Zarazilo ma že nás bolo presne 11, na lavičke sedel v civile len zranený Michal Vrábel, na tribúne Juraj Hladík, vykartovaný bol Filip Chvál , chorý Filip Salay, ale mohli pomôcť viacerí dorastenci.
Zostava našich : Bolf Jaro, Vávra, Vidovič, Chvátal, Mach, Kudlička, Šúrek, Emrich, Hrica, Bolf Dominik, Šimonovič.

Program:
Prípravka hosti v sobotu o 16.00 Senicu
Žiaci v nedeľu o 10.00 a 12.00 hostia Skalicu
Dorast v nedeľu o 14.30 hostí Mokrý Háj
Muži v nedeľu o 17.00 hostia Borský Mikuláš


.

BM: Ustekana sobota