Od pondelka 12.apríla 2010 spustil exkluzívny ticketový partner – spoločnosť Eventim.sk predpredaj permanentiek na 14.ročník populárneho letného festivalu Summerbeach Rudava 2010 za neskutočne dobré ceny! Trojdňová permanentka stojí v predpredaji do konca apríla iba 12 EUR, v máji 13 EUR a od 1.júna už 14 EUR! Ceny na mieste: permanentka bude stáť 17 EUR, dennú vstupenku dostanete za 12 EUR. V cene permanentky, resp. dennej vstupenky je už započítané ubytovanie v stanovom mestečku.

Permanentka v predpredaji teraz len za 12,- € !!

Festival na Rudave je hudobným festivalom s najväčšou koncentráciou športovcov (1000), či už v podobe sexy beachvolejbalistiek v bikinách alebo urastených vodnopólistov. Výška štartovného na hráča do jedného z troch športových megaturnajov (beachvolejbal, plážová futbal a vodné pólo) je tento rok 15 EUR. Športové družstvá sa už teraz môžu registrovať na oficiálnej stránke www.rudava.sk v sekcii Turnaje, jednoducho prostredníctvom online formulára.

Festival Summerbeach Rudava 2010 sa uskutoční v termíne 23.-25.júla 2010 na tradičnom mieste v Rekreačnom stredisku Rudava – Malé Leváre so 4 hudobnými scénami (Hlavná, Electronic, Zion, Chillout), 3 športovými megaturnajmi (plážový volejbal / futbal / vodné pólo), nebudú chýbať rôzné sprievodné produkcie v rámci FunZone a prieméru tento rok bude mať aj festivalové Divadlo!
Zľavnenú permanentku v cene 12 EUR si môžete zakúpiť do 30.4. v predpredajnej sieti Eventim.sk – predpredajné miesta uverejnené na www.eventim.sk. Vidíme sa na Rudave!

Pridaj komentár

.
Toto je čítané

Odškodňovanie poľnohospodárov pre škody na plodinách nie je systémové

Klimatické zmeny spôsobené globálnym otepľovaním sa aj na Záhorí prejavujú čoraz častejšie.…

BM: Ustekana sobota