Boli ste sa zabaviť v piatok 14.júna u nás v CVČ v Malackách? Že nie? No tak, to je veľká chyba!

Oslavovali sme totiž koniec školského roka a nástup tak vytúžených letných prázdnin. Centrum voľného času organizovalo pre deti, ich rodičov, ale aj ostatných zanietencov Happy day – popoludnie plné zábavy, hier, atrakcií, hudby a jedla.
O zábavu bolo dostatočne postarané! Deti zúročili svoju celoročnú prácu v krúžkoch a predviedli sa v koncoročnom programe poprepletaným tancom a hudbou, pričom ich výborné výkony komentoval s pohoďáckym nadhľadom aj skvelý moderátor Vratko Studenič.

Všetky deti sa mohli vyšantiť na trampolíne a skákacom hrade, na tvár ich maľovali v super letných farbách. Niektorí si predávali svoje hračky a knihy na burze, iní si vyrábali výrobky z hliny. Na podujatí sa tiež prezentovali svojimi výtvormi aj rezbári, leteckí modelári, či klub paličkovanej čipky. Jednoducho – každý si prišiel na svoje!
A ozaj, videli ste na oblohe to more drobných bubliniek? To sme vám poslali my – malý kúsok z našich skvelých dojmov z podujatia, na ktorom ste možno práve vy chýbali. Nič to za to! Budú aj ďalšie, a to už hneď po prázdninách, na ktorých sa určite spolu uvidíme.

Pekné prázdniny praje kolektív CVČ.


.

BM: Kralici