Malacky budú v sobotu 3. augusta dejiskom obľúbeného najväčšieho letného žúru Fun rádio Dohoda.  Miestom letného žúru bude opäť Zámocký park.

Pri piatom výročí Fun rádio Dohody nebudú okrem obľúbených moderátorov a DJ-ov Fun rádia chýbať ani festivalové stálice ako Richard Müller, Polemic, Majk Spirit či AMO & Band. Na pódium Fun rádio Dohody sa po dvoch rokoch opäť vráti speváčka a žena mnohých tvárí Katka Knechtová. Tak ako vo Fun rádiu, refrešnutá bude aj hudobná dramaturgia Fun rádio Dohody a svoju premiéru na nej budú mať noví interpreti. Návštevníci sa tak môžu tešiť na skupinu Peter Bič Project, ktorá žne úspechy nielen doma ale aj za hranicami Slovenska. Ďalšími nováčikmi bude toto leto veselá ska-kapela Fuera Fondo. Priaznivci rockovej hudby si prídu na svoje vďaka mladým a dravým skupinám Rock ReunionMetafora či Ranná nevoľnosť. A na záver sa môžete tešiť na DJ Milana Lieskovského.

Vstupenky na Fun rádio Dohoda Malacky 2013 sú už v predaji na www.ticketportal.sk v predpredaji za 9,90 €, na mieste budú stáť 11,90 €. Deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma.


.
Toto je čítané

SHMÚ varuje pred prízemným mrazom, môže poškodiť vegetáciu

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na noc zo stredy (17.4.) na štvrtok…

BM: Ustekana sobota