Záznam tlačovej konferencie v článku! Zápas sa hrá v sobotu 13.7.2013 so začiatkom o 19,30 hod. Futbalový zápas je kategorizovaný ako rizikový.

senica_trnava-futbal-corgon-liga

Predaj vstupeniek je v deň zápasu od 18:00 hod. Vstupenky sú v predaji len na B a C tribúnu v cene 3.- EUR / vstupenka. Do sektoru „B“ bude umožnený bezplatný vstup pre ženy, deti do 15 rokov a seniorov nad 60 rokov. Do ostatných sektorov bude vstup povolený len po predložení platnej vstupenky alebo permanentky. Pri bezplatnom vstupe je povinnosť preukázať sa dokladom totožnosti (najmä u seniorov). Žiadam všetkých divákov na tribúne „A“, „B“ a „C“, aby rešpektovali tých, ktorí majú zakúpené permanentky, že majú plné právo na zakúpené miesto. Všetky permanentkové miesta na tribúnach sú označené.

Žiadam všetkých návštevníkov, aby prišli na zápas v dostatočnom časovom predstihu, nakoľko sa bude vykonávať pred vstupom dôkladná bezpečnostná prehliadka. V podvečerných a večerných hodinách bude na základe rozhodnutia mesta dopravná uzávierka Sadovej a Novomeského ulice.  U všetkých návštevníkov bude pri vstupe vykonaná dôkladná bezpečnostná kontrola. Nakoľko ideo rizikový zápas, nebude dovolené vstupovať na zápas s dáždnikom.

Návštevník po opustení areálu štadióna nebude na pôvodnú vstupenku opätovne vpustený do areálu štadióna.

Kompletný záznam predsezónnej tlačovej konferencie zo dňa 9.7.2013. Zmeny v kádri a ciele pred novou sezónou Corgoň ligy 2013/14 predstavili prezident klubu Viktor Blažek, športový riaditeľ Dušan Vrťo, tréner mužstva Eduard Pagáč a kapitán Tomáš Kóňa.

1. kolo:
piatok 12. júla:
ŠK Slovan Bratislava – FK DAC 1904 Dunajská Streda (19.30)
Spartak Myjava – FK Dukla Banská Bystrica (20.00)
sobota 13. júla:
MFK Košice – FC ViOn Zlaté Moravce (17.00)
AS Trenčín – FC Nitra (17.30)
FK Senica – FC Spartak Trnava (19.30)
nedeľa 14. júla:
MFK Ružomberok – MŠK Žilina (18.30)

Zdroj: fksenica.eu


.

BM: Ustekana sobota