Druhý prázdninový víkend nám už pomaly začína a my vám prinášame novú rubriku s prehľadom podujatí KamVen na Záhorí.

Rekreačná oblasť Rudava v Malých Levároch ožíva a od dnes si tu môžete vyskúšať windsurfing. Veríme, že vás počasie neodradí.

Zaujímavú novinku pre miľovníkov piva si pripravili v Borskom Mikuláši. Obecný kulturný spolek SLZA, v spolupráci s búranskýma šenkama, reštauráciama a pohostinstvama organizujú 0-tý ročník Búranského pivného pochodu.

Priaznivci futbalu si prídu na svoje. Svoje výročia oslavujú v Borskom Svätom Jure (90. výročie)  a v Hlbokom (80. výročie). Pre fanúšikov Senice pripomíname, že Corgoň liga začína a v sobotu kedy si to FC Senica rozdá v rizikovom zápase so Spartakom Trnava.

Najlepší autocrossoví jazdci zo Slovenska, Čiech, Maďarska, Rakúska, Talianska a Slovinska sa stretnú v sobotu a v nedeľu na trati za Senicou na Dolných Surovinách.

Poľovníci v Moravskom Svätom Jáne Vás pozývajú prísť sa zabaviť bez komárov na Poľovnícku zábavu. Poľovníci zabezpečia účinný postrek v areály a jeho okolí. Kvalitné vína i občerstvenie s tombolou sú pripravené.

Nezaujala vás ponuka podujatí? Možno si vyberie z aktuálnej ponuky filmov v kine Cinemax Skalica: Príšerky: Univerzita, Ja, zloduch 2, Ohnivý kruh, Stážisti, Osamelý jazdec  alebo Svetová vojna Z.

Ďalej: Squash v Kútoch pre študentov celé leto len za 5 eur

kamven_logo_qr

Na Záhorí sa toho deje určite oveľa viac. Preto neváhajte a pridajte informáciu aj o vašom podujatí. Či už do komemtárov pod článok alebo emailom na info@zahori.sk. Databázu podujatí budeme aktualizovať. Ak nemáte v pamäti všetky podujatia nevadí. Kdekoľvek ste zadajte do svojho mobilného telefónu www.kamven.sk a dozviete sa všetko podstatné.


.
Toto je čítané

Muž v Holíči mieril na autá dlhou airsoftovou zbraňou

Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou…

BM: Ustekana sobota