Diaľnica D2 v úseku Malacky – Zohor je obojsmerne uzavretá. Dôvodom obojsmernej uzávery je dopravná nehoda cisternového motorového vozidla prevážajúceho pohonné látky. Dopravná nehoda sa stala na 34,6km diaľnice D2 v smere do Bratislavy. Na mieste sa nachádzajú hliadky PZ, ktoré premávku usmerňujú a odkláňajú na cestnú komunikáciu 1/2. Diaľnica D2 v úseku Malacky – Zohor bude obojsmerne uzavretá v priebehu doobedňajších hodín. Polícia preto vyzýva občanov, aby sa danému úseku vyhli.

1016390_418223988296667_571293507_n

Dňa 09.08.2013 od 06:11 h zasahujú príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Malackách a Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy pri dopravnej nehode na D2 pred výjazdom Lozorno zo smeru Malacky -Bratislava.

Na mieste udalosti zasahujú príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Malackách a Hasičského a  záchranného útvaru hl. mesta SR Bratislavy. Bolo nasadených 6 ks hasičskej techniky, 17 príslušníkov OR HaZZ Malacky a  HaZÚ.

Po príjazde na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu cisterny z Českej republiky prevážajúcej benzín. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu vodiča cisterny, ktorý bol prevezený Záchrannou zdravotnou službou na CP najbližšej NsP.  V čase od 06:30 h je uzavretá D2 v oboch smeroch. Príslušníci vykonali bezpečnostné opatrenia, cisternu uzemnili, zapeňovali a pomáhajú pri prečerpávaní. V súčasnosti sa pokračuje v prečerpávaní.

Spracoval: operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru  v Bratislave

IMG_0376

Upozornenie pre vodičov

Z dôvodu odstraňovania následkov dopravnej nehody a prečerpávania pohonných hmôt do cisterny, bude úsek diaľnice D2 od Malaciek po Zohor obojstranne uzatvorený minimálne do 15:00hod. V tejto súvislosti polícia vyzýva vodičov, pokiaľ je to možné aby sa danému úseku vyhli. Policajti na mieste usmerňujú a odkláňajú dopravu na cestnú komunikáciu I/II. O prípadných zmenách bude polícia verejnosť ihneď informovať.

 


.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

Lakovanie a Pieskovanie