Videá v článku! Senica prekĺzla bez ujmy aj ďalším (šiestym) kolo Corgoň ligy. Tentokrát si futbalisti zo Záhoria poradili na vlastnom ihrisku s tímom MFK Košice a s výsledkom 1:0 si pripísali na konto už štvrtú výhru. Momentálne tak patrí Senici i napriek jednozápasovému deficitu zaslúžené prvé miesto.

Hosťujúci tím ale paradoxne nastúpil do zápasu pomalšie ako Košice. Hostia sa javili byť aktívnejší a často zakončovali svoje útočné akcie strelami. Senici sa podarilo prebrať až po 20-tich minútach hry, kedy Diviš vyslal loptu do bočnej siete. Zakrátko potom zase pohrozili Košice, ale taktiež bez výsledku. O zmenu skóre sa postaral len jednu minúte pred koncom polčasu hráč Senice Kalabiška. Záhoráci teda viedli po prvom polčase 1:0.

senica_kosice_futbal

Po návrate zo šatní sa povzbudená Senica dokázala vzchopiť a ubrániť svoje vedenie až do konca zápasu, čo na druhú stranu pre divákov znamenalo, že ponuky pre futbal boli o niečo menej atraktívnejšie.

“Po nevydarených výsledkoch v predchádzajúcich kolách sme chceli v Senici uspieť. Prišli sme s defenzívnou taktikou. V prvom polčase aj vychádzala. Vzadu sme hrali dobre, hrozili sme rýchlymi protiútokmi. Bohužiaľ, finálna fáza bola zlá. Na konci prvého polčasu sme nezachytili štandardnú situáciu a prišiel gól. Po zmene strán futbal upadol z jednej aj z druhej strany. Snaha bola, ale kvalita nie. Sme sklamaní, že sme nedali gól a prehrali,” komentoval výsledky Corgoň ligy tréner Košíc Jaroslav Galko.


Juraj Mička, Zdroj: sport.aktuality.sk


.
Toto je čítané

Speváčka LARA MORR vydala novú pieseň S Tebou

S hudobnou novinkou v tomto roku prichádza charizmatická speváčka pochádzajúca z Gbiel,…

BM: Ustekana sobota