Živelná ako nikdy! Nela Pocisková (22) je všestranne nadanou umelkyňou a okrem herectva sa intenzívne venuje aj spevu. V týchto dňoch nakrúcala svoj prvý videoklip, ktorý bude podľa všetkého skutočnou lahôdkou.

klip-nela-pociskova-jozef-antalek

Šarmantná brunetka v ňom totiž okrem tanečného nadania predvedie aj poriadnu dávku zmyselnosti. Takto opisuje nový videoklip k piesni Mysterious Boy portál Topky.sk.

Jedným z tanečníkov v novom klipe bol aj muzikálový herec a tanečník Jožko Antálek z Kútov. Opýtali sme sa ho na priebeh nakrúcania.

Ako dlho trvá tanečná príprava a samotné natáčanie videoklipu?
Na prípravu choreografie sme mali jeden tanečný tréning. Občas mi niečo vypadlo z hlavy, ale mám super kolegov, ktorí mi vždy pomôžu. Natáčanie samotného klipu trvalo jeden celý deň, ale kedže sme boli super partia, utieklo to rýchlo.

Čím bolo natáčanie klipu s Nelou Pociskovou pre teba zaujímavé?
Ako ste mohli z fotiek postrehnúť, jednu časť klipu sme natáčali pod tečúcou vodou. Bol to super zážitok a už teraz sa teším na výsledok.

tanecnik-herec-jozef-antalek

Poznáme ťa ako muzikálového herca a tanečníka, čo pripravuješ najbližšie?
Stále pokračujeme v Divadle Nová scéna s muzikálom Osmy svetadiel, Cigáni idú do neba, Rómeo a Júlia, Hair a najbližší projekt, ktorý chystáme je muzikál Tisícročná včela v Divadle Andreja Bagara v Nitre, kde sa objavím ako tanečník.

nela-pociskova-klip-antalek-jozef

Ako pre Topky.sk povedal režisér videoklipu Ján Ďurovčík, na nakrúcaní sa zišla špička českej a slovenskej tanečnej scény. Už teraz sa tešíme na novú pesničku a videoklip, ktorý bude veľkolepým vystúpením plným energie a pohybu.

nela-pociskova-klip-jozef-antalek


.

BM: Ustekana sobota