K dopravnej nehode osobného motorového vozidla zn. Mercedes (rakúske evidenčné číslo) došlo v nedeľu (1.9.) krátko pred 10.00hod na 20 km diaľnici D2 v smere z Malaciek do Kútov.

nehoda-dialnica-D2-kuty-malacky

Podľa doterajšieho šetrenia na mieste nehody, 83-ročný vodič sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, s vozidlom zišiel mimo vozovku do priekopy, kde narazil do betónovej základovej dosky. Osádku vozidla tvorili štyria ľudia, 2 muži, 2 ženy. Vodič a jeho 80-ročný spolujazdec boli prevezení so zraneniami na ošetrenie do nemocnice v Malackách. Zo zraneniami dosiaľ nezisteného rozsahu previezol vrtuľník 71-ročnú ženu do jednej z bratislavských nemocníc. V nemocnici skončila aj ďalšia spolujazdkyňa, 74-ročná žena. Alkohol v dychu vodiča zistený nebol. Materiálna škoda bola predbežne vyčíslená na sumu 10.000,-€. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia. Povedala pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

nehoda-D2-malacky-kuty

Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Malackách a Hasičského a  záchranného útvaru hl. mesta SR Bratislavy. Bolo nasadených 1 ks hasičskej techniky a sanitný automobil hasičskej služby, 5 príslušníkov OR HaZZ Malacky a HaZÚ.

nehoda-dialnica-D2-malacky-kuty


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota