Hodovanie v Sekuliach odštartuje v piatok (6.9.) Hasičská hodová zábava pod holým nebom za hasičskou zbrojnicou. Do tanca a na počúvanie bude od 20:00 hrať hudobná skupina ECHO zo Šaštína. Vstupné 2 eura.

hodova-zabava-sekule-hasici

Sekulské krojované hody
Na sobotu (7.9.) si Folklórne združenie Fjertúšek s podporou Obecného úradu Sekule pripravili prvé krojované hody. Krojovaný sprievod obcou bude o 16:30. Hodová zábava v Kultúrnom dome s Májovankou začne o 17:00. O 19:30 sa môžete tešiť na prespolné sólo a o 23:30 na polnočné sólo. Folklórne združenie Fjertúšek je občianske združenie, ktoré vzniklo v marci 2013, s cieľom obnovovať a rozvíjať zvyky a tradície v našich obciach, usporadúvať kultúrne akcie spojené s krojmi a folklórom. Vstupné 3 eura (v kroji vstup voľný).

Chovateľská výstava
Drobnochovatelia sa predstavia svojou tradičnou výstavou (králikov, sliepok, holubov, plazov, exotického vtáctva,…)  na “Trávníkoch” (dvor pri Kultúrnom dome). Pre verejnosť bude výstava s bohatou tombolou otvorená v sobotu a nedeľu v čase 9:00-19:00h.

Futbalové stretnutia
Nedeľné (8.9.) poobedie bude venované všetkým fanúšikom futbalu.
14:00 – žiaci: FC Sekule – Štefanov
16:30 – muži: FC  Sekule –  TJ Družstevník Radimov

Naše hody
V pondelok (9.9.) začnú Naše hody o 16 hodine “Pod charúškem” za hasičňou. Na počúvanie a do tanca bude hrať hudba. Tešiť sa môžete na bohaté občerstvenie.


.
Toto je čítané

Čo prináša 16. číslo Záhoráka

16. číslo najčítanejšieho regionálneho týždenníka opäť prináša udalosti zo Záhoria, ktoré stoja…

BM: Ustekana sobota