Doba je rýchla, a preto sa neraz stáva, že čas na seba si nastávajúca mamička nájde až pri nástupe na materskú dovolenku. Až vtedy ubúda pracovného stresu, ale zároveň narastá napätie v rodine, a pridáva sa náhlenie sa na poslednú chvíľu – v snahe dobehnúť zameškané.

plagat

Tehotenstvo je jedinečným obdobím v živote každej ženy, a keďže každé jedno je neopakovateľné – je dobré si ho vedieť užiť. No ako sa pomaly, ale isto schyľuje k pôrodu – sa namiesto radosti a chvíľ oddychu, začínajú prikrádať obavy, úzkosť a strach. Čo s tým?

Ako si spríjemniť tehotenstvo, a pripraviť sa na zážitok, ktorým môže pôrod bezpochyby byť – sa dá veľmi jednoducho. Stačí si nájsť čas pre seba a pre bábätko v brušku, a vyhľadať kruh žien, ktoré sú na tom podobne. V prekonávaní fyzických aj psychických zmien vám bude nápomocné cvičenie pre tehotné – špeciálne prispôsobené potrebám nastávajúcej mamičky aj vyvíjajúceho sa dieťatka. Dodá vám energiu, zároveň uvoľnenie a v neposlednom rade pohodu a čas pre seba. Na stretnutiach tehotných zároveň dostanete nielen praktické rady a cenné informácie, ale aj podporu a povzbudenie, a takisto budete mať šancu získať nové priateľstvá s budúcimi mamičkami.

Srdečne vás pozývame do Malaciek – na predpôrodnú prípravu, prípravu na dojčenie (18.9.2013) a šestonedelie (2.10.2013) a takisto na cvičenie pre tehotné – gravidjogu – ktorú môžete prísť bezplatne vyskúšať.

Viac info:
www.cestarodica.sk
info@cestarodica.sk
FACEBOOK

Mgr. Alexandra Somorovská


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota