Po Trnave čaká Senicu ďalší náročný súper. Už dnes (4.10.) pricestuje do Senice tabuľkový líder ŠK Slovan Bratislava. Polícia, aby predišla narušeniu verejného poriadku, prijala určité obmedzenia.

kona_FK-SENICA-foto-feksenica-eu-futbal

“Po 16.00 hod. bude uzatvorená ulica pri štadióne. Dúfame, že občania prijmú tieto obmedzenia s pochopením. Našim cieľom je predísť nešportovému správaniu fanúšikov a narušeniu verejného poriadku, a predovšetkým zabezpečiť ochranu majetku, života a zdravia našich spoluobčanov.” povedala pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Divácky atraktívny zápas začína o 17:30. „Atmosféra a slabé výkony idú ruka v ruke. Inak futbal vyzerá, keď ľudia fandia, inak keď je na štadióne ticho. Budeme radi, keď príde čo najviac ľudí a keď sa bude na štadióne povzbudzovať.“ povedal kapitán Senice Tomáš Kóňa pre fksenica.eu. Jeho kľúčom na Slovan je hrať ako tím a zabojovať jeden za druhého.

Polícia je pripravená zvládnuť každú vzniknutú situáciu a preto vyzýva všetkých futbalových fanúšikov, aby sa vyhli akémukoľvek nešportovému správaniu a porušovaniu verejného poriadku.

Vstupenky (3 a 2 eur) si môžete zakúpiť v pokladni na štadióne. Zdravotne ťažko postihnutí (ZŤP), deti do 15 rokov, dôchodcovia a ženy majú vstup ZDARMA .


.
Toto je čítané

Na diaľnici D2 pri Kútoch platí dopravné obmedzenie

Od pondelka (22. 4.) 10.00 h bude v úseku medzi 4,9. a…

BM: Ustekana sobota