Prvá tretina nepriniesla okulahodiaci hokej, aj keď domáci mali mierne navrch. Druhá tretina vyšla lepšie domácim, keď skóre otvoril Buda.

hokej-hc-dukla-senica

HC 07 Detva – HC Dukla Senica 2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
Góly: 33. Klučiar (Šúrek, Penák), 50. Surovka (Janík, Ivičič), 52. Penák (Surovka)
Počet divákov: 258

Komentár k zápasu / autor: HC 07 Detva
Prvá tretina nepriniesla okulahodiaci hokej, aj keď domáci mali mierne navrch. Druhá tretina vyšla lepšie domácim, keď skóre otvoril Buda. Hosťom sa podarilo skórovať zásluhou Kluciara. Na konci tretiny nepremenil samostany nájazd domáci Žilka. V tretej tretine sa podaril hosťom obrat, keď nasjkôr vyrovnal Surovka a na 2:3 skóroval Penak. Do konca zapasu sa už skóre nemenilo.

Ohlasy trénerov / zdroj: webhokej24.sk
Andrej Rajčák, HC Dukla Senica: Zápas sa mi dobre hodnotí, pretože skončil dobre pre nás. Keby som ho mal rozdeliť na jednotlivé časti, tak prvú tretinu sme vstúpili do zápasu až s veľmi veľkým rešpektom, hra sa nám nedarila a dostávali sme sa pod tlak. Druhú tretinu sme hru vyrovnali a v tretej tretine sme podali jeden z našich najlepších výkonov v tejto sezóne. Chcem poďakovať chlapcom za to, ako sa zomkli aj za nepriaznivého stavu a naozaj bolo vidno, že ťahajú za jeden koniec povrazu. Hrali naozaj so srdcom a to víťazstvo im „chutí“ teraz oveľa lepšie.

Zdroj: hcduklasenica.sk, hockeyslovakia.sk, webhokej24.sk


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota