Juniorky poskočili na 5.miesto v najvyššej súťaži. Ženy v priamom súboji o 3.miesto úspešné. Muži bodovali 2.kolo po sebe.

Juniorky poskočili na 5.miesto v najvyššej súťaži
Druhý krát sa juniorky predviedli na domácej pôde a znova so ziskom 6-tich bodov. Po víťazstve nad Púchovom, následne prehrách v Nitre s COP si dievčatá pripísali ďaľšie body do tabuľky najvyššej juniorskej súťaže na Slovensku. Proti Novému Mestu nad Váhom zabrali naplno a môžu sa tešiť z priebežného 5-teho miesta v tabuľke.

Malacky – Nové Mesto nad Váhom 3:0 (11,20,15) a 3:0 (20,17,21)
Zostava: Dušková, Nemčovičová, Štammová, Šimková, Slezáková, Körmendyová, liberka: Pavlíková (Márnotová, Rubliková, Šnegoňová, Stupňanová). Tréner: Haringa

volejbal-malacky

Ženy v priamom súboji o 3.miesto úspešné!
Ženy v 2.lige zabrali po nevydarenom kole v Senci naplno na domácej pôde a hladko zdolali tabuľkového suseda IMA Bratislava. V očakávanom ťažkom zápase naše dievčatá nastúpili s jasným cieľom, zvíťaziť a to napĺňali od začiatku do konca naplno. Nedali súperovi šancu dostať sa do hry a zaslúžene sa prebojovali na 2.miesto!

Malacky – IMA Bratislava 3:0 (19,18,23)
Zostava: Virgovičová, Pfundtnerová, Körmendyová, Slezáková, Haringová, Šipová, liberka: Ježková ( Holešová, Šimková). Tréner: Haringa

Muži bodovali 2.kolo po sebe
Na domácej pôde zabrali proti favoritovi zápasu Hosped Banka naplno a oplatilo sa. Vo vyrovnanom a zápase zaujímavom na zvraty dokázali Malačania uspieť v 5-tom sete a zaslúžene poskočili už na 7.miesto.

Malacky – Hosped Banka 3:2 (-20,19,20,-18,10)  

V ďaľšom kole sa stretnú v súboji s VKP Bratislava na domácej pôde 14.11. o 19:30 hod o 6.miesto!

Matej Haringa


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota