Umelecké dielne sa konajú v nedeľu (24.11.) o 15:00h v priestoroch CVČ. Pripravujeme pre vás kreatívne popoludnie plné prekvapení, kde sa budeme venovať viacerým umeleckým technikám.

tvoriva-nedela-malacky-cvc

Niektoré z nich možno poznáte, niektoré môžu byť pre vás nové, preto si dovolíme priblížime vám prácu s nimi, aby ste vedeli, čo vás vlastne čaká.

DREVOREZBA – umelecká technika opracovanie dreva, ktorá sa dosahuje kvalitne brúsenými dlátami. Toto umenie si vyžaduje, aby rezbár zapájal do svojej práce nielen svoje zručné ruky a mozog, ale predovšetkým ducha a cit. Každá drevorezba je preto hotový originál.

VOSKOVÉ PLÁTY – perfektná a úplne jednoduchá pomôcka
pre všetkých kreatívnych na zdobenie sviečok bez použitia lepidla.

SLANÉ CESTO – je to jednoduchá, prírodná surovina na tvorenie,
pri ktorom sa rozvíja fantázia, koncentrácia a zručnosť detí, ale aj vás dospelých a zároveň vám ponúka skvelú a atraktívnu zábavu.

PALIČKOVANÁ ČIPKA – je ručná práca, ktorá sa tvorí na textilnom valci. Čipkárky svojimi šikovnými prstami vytvárali dielka pripomínajúce pavučinky, ktoré môžu aj vám dotvoriť útulnosť vášho domova.
…poviem vám…určite sa tam pôjdem pozrieť aj ja. Veď kto by odolal
takému pokušeniu umelecky tvoriť, reálne vytvoriť a odísť s dobrým pocitom na srdiečku, že aj moje šikovné ruky vedia vyjadriť vlastný cit aj pocit.

Podujatie sa uskutoční vďaka podpore Nadácie Volkswagen Slovakia.

CVČ Malacky


.
Toto je čítané

Poľnohospodárov na Záhorí trápia časté a prudké zmeny počasia

Tohtoročná zima bola veľmi krátka a mierna. Počas nej nestihla vymrznúť pôda a vymrieť…

BM: Ustekana sobota