Senica zatlačila domácich do ich obrannej tretiny, ale domáci ustáli tlak Senice. Hostia v 12. min mali vylúčeného hráča Šureka za hru vysokou hokejkou na 2+2 minúty.

HC Topoľčany – HC Dukla Senica 4:5 (2:0, 1:2, 1:3)
Góly: 12. Tvrdík (Kutňanský, Mihálik), 14. Chylo (Kutňanský, Dobrý), 29. Káčer (Chlapovič), 53. Káčer (Mihlaik, Kutňanský) – 28. Sajdl (Janík, Kalináč), 39. Šedivý (Vaškovič, Méry), 44. Méry (Sajdl, Janík), 45. Klučiar (Salajka, Kalináč), 58. Klučiar (Janík, Ivičič)
Počet divákov: 630

hokej-hc-dukla-senica

Komentár k zápasu / autor: Ján Čačko, HC Topoľčany
Senica zatlačila domácich do ich obrannej tretiny, ale domáci ustáli tlak Senice. Hostia v 12. min mali vylúčeného hráča Šureka za hru vysokou hokejkou na 2+2 minúty. Domáci túto výhodu presilovbej hry využili na sto percent a gólom Tvrdíka v 12. min sa ujali vedenia. V 14. min Chylo v presilovke upravil na 2:0 pre domácich. V druhej tretine začali lepšie hostia – ich prvý gól dal Sajdl v 28. min. Domáci odpovedali tretím gólom po peknej akcii, keď Chlapovič našiel voľného Káčera na modrej čiare a ten nikým neatakovaný prekonal brankára hostí po tretíkrát. Hostia korigovali stav stretnutia na konci tretiny, keď Vaškovič znížil stav v druhej tretine na 3:2. Hostia na začiatku tretej tretiny pridali na dôraze a v 44. min vyrovnával Méry. Vedúci gól hostí dával Klučiat v 45. min. Domácim sa podarilo vyrovnať po chybe obrany hostí, ktorú využil Káčer a v 53. min vyrovnal stav stretnutia. Hostia sa znovu ujali vedenia, keď piaty gól dal znovu Klučiar v 58. min. Domáci v snahe vyrovnať stav stretnutia si vzali oddychový čas a odvolali brankára Hippíka z brány, ale vyrovnať a vynútiť si predĺženie sa im už nepodarilo.

Ohlasy trénerov / zdroj: webhokej24.sk
Pavel Klečko, HC Dukla Senica: Prvé dve tretiny sme hrali slabo, prísnejšie kritériá znesie hra z našej strany len v poslednej tretine. Naopak domáci nám boli v prvých dvoch tretinách viac než vyrovnaným súperom. My sme veľmi túžili veľmi po víťazstve a nakoniec sme ho vydreli, za čo chlapcom ďakujem a gratulujem im k výhre.

Zdroj: hcduklasenica.sk, hockeyslovakia.sk, webhokej24.sk


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota