V piatok (28.2.) štartoval Jaro Hanúsek (BC RTJ Malacky) v Komárne na Europskej lige Boxing One, Championship B-1.

Jaro-Hanusek-vitaz-nad-madarskym-reprezentantom-Andras-Zambo-Boxing-One-malacky

Malačan štartoval za oddiel Komárno Sharks (troj násobného víťaza stredo europskej ligy B-1), súperom Komárna Sharks bol špičkový maďarský oddiel KSI Budapest (plný majstrov maďarska, účastníkov ME, MS a Olympionikov). Súperom Jara Hanúska v hmotnosti do 60 kg bol Maďarský reprezentant a majster Maďarska András Zámbó. Jaro zvíťazil presvedčivo 4:0 na body. Maďarský reprezentant bol v druhom kole dva krát na kolenách po dvoch presne mierených úderoch. Komárno Sharks napokon zvíťazilo v pomere 12:5.

V sobotu a nedeľu 1.-2.3.2014 sa v Nitre konala I. liga SBF (Slovenská boxerská federácie). BC RTJ tu malo zastúpenie troch boxerov.

Vo vekovej kategórii starších žiakov v hmotnosti do 57 kg podľahol Marián Rúžička BC RTJ boxerovi z MŠK Vranov nad Topľou v pomer 3:0 na body.

Vo vekovej kategórii mladších dorastencov v hmotnosti +80 kg podľahol Dávid Michálek BC RTJ vo veľmi peknom súboji dvoch reprezentantov SR, Mariánovi Džupkovi z MŠK Vranov nad Topľou verdiktom na body. Pod Dávidovú prehru sa v prvom rade podpísala dvojtýždňová PN pri ktorej bol na antibiotikách . Mal odtrénované len tri tréningy.

Vo vekovej kategórii starších dorastencov v hmotnosti do 64 kg zvíťazil Jaro Hanúsek BC RTJ nad boxerom zo BC Slovakia Bratislava Jurajom Pollákom 3:0 na body. Jarov súper bol 3 krát počítaný a mal byť najmenej 2 krát verejne napomínaný za nečistý spôsob boja (držanie súpera).
V nedeľu boxoval Jaro Hanúsek finále s boxerom zo Spišskej Novej Vsi. Jaro presvedčivo zvíťazil v pomere 3:0 na body.

Dobrá správa pre fanúšikov BC RTJ. Jaro Hanúsek je nominovaný na prestížny veľmi náročný medzinárodný turnaj Dan Pozniakas do Litvi. Turnaj sa koná 12.3.2014. 11.3.2014 odlieta Slovenská reprezentácia do dejiska.

Reisenauerovci, tréneri BC RTJ


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota