V rámci prezidentskej kampane zabával v stredu (5.3.) Róbert Fico počas osláv Medzinárodného dňa žien svoje staršie voličky v Skalici a Senici.

stanislav-chovanec-primator-skalica-robert-fico-premier

Na Róberta Fica sa tešila zaplnená sála Domu kultúry v Skalici a do posledného miesta obsadené Mestské kultúrne stredisko v Senici. „Ženy to oceňujú a ja mám s týmito podujatiami len dobré skúsenosti.“ povedal o stretnutí so ženami Róbert Fico.

Za dlhoročnú prácu ocenili Veroniku Drusanovú a Janu Bertovú
K sviatku MDŽ zablahoželali slečnám a dámam aj podpredsedovia strany Pavol Paška, Marek Maďarič a Peter Kažimír. V závere kultúrneho programu Robert Fico symbolicky odovzdal kyticu kvetov dvom ženám oceneným za ich dlhoročnú prácu v prospech regiónu a ľudí. V Senici ocenili aktívnu darkyňu krvi- Veroniku Drusanovú a Janu Bertovú, ktorá sa dlhodobo angažuje v sociálnej oblasti.

Spoločné zasadnutie českej a slovenskej vlády v Skalici
Počas návštevy Skalice sa predseda vlády SR stretol aj s primátorom mesta Skalica Stanislavom Chovancom, ktorý ho prijal na mestskom úrade. „Chceli by sme zorganizovať spoločné zasadnutie vlád, ktoré by malo byť na slovenskej strane a v meste blízko hraníc, tak sa pýtam, prečo by to nemohla byť Skalica.“ povedal po stretnutí premiér R. Fico.

Terézia Kubová (krátená tlačová správa)


.

BM: Kralici