Aktualizované! Tragicky sa skončila v stredu (2.4.) dopravná nehoda, ku ktorej prišlo krátko pred 20.00 h na križovatke ulíc Kvetná a Školská v obci Zohor.

Správu sme aktualizovali o informácie od polície. 

aktualne

 

Podľa doterajšieho šetrenia na mieste nehody, vodič vozidla Mitsubishi Pajero (EČV:BA) jazdil po Kvetnej ulici, pričom po odbočení doľava na Školskú ulicu z dosiaľ nezistených príčin narazil do obrubníka na pravej strane cesty, následkom čoho došlo k prevrátenia vozidla na strechu. 43-ročný vodič utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol.

Vo vozidle sa v čase dopravnej nehody okrem vodiča nachádzal len 2-ročný chlapček, ktorý bol po dopravnej nehode jednorázovo ošetrený v bratislavskej nemocnici. Ďalší dvaja spolujazdci vo veku 17 a 20 rokov utrpeli ľahké zranenia a boli prevezení na ošetrenie do nemocnice. Výška škody na osobnom motorovom vozidle je odhadnutá na sumu 1.500,-€.

Príčiny a okolnosti tragickej dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave v tejto súvislosti opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne, zodpovedne, predvídavo, rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla. Zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky vodiči predídu neželaným a tragickým následkom na cestách.

Záhorí.sk o nehode informovala policajná hovorkyňa Karina Považanová.


.

BM: Ustekana sobota