Väčšina nedeľných futbalových zápasov bola odložená z dôvodu vytrvalého dažda.

Prípravka: Skalica – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:0
Naši hrali v jeden deň a tak si museli chlapcov rozdeliť.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šoporňa 3:0
Chlapci zahrali výborne a zaslúžene zvíťazili.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šoporňa 6:1
Dlho sme sa nevedeli presadiť i keď sa hralo stále. Na polke súpera.Pomohli nám hostia vlastným gólom. Potom sme súperovi nadelili náš obvyklý domáci prídel. Zahrala si aj celá lavička.

Muži a dorast pre nespôsobilý terén nehrali.

Program:
Prípravka hostí v nedeľu o 10,30 Borský Mikuláš
Žiaci v nedeľu hrajú v Dunajskej Strede
Dorast v sobotu o 17.00 hrá v Kátlovciach
Muži v nedeľu o 17.00 hostia Prašice

Muži: Prašice – Kúty 4:0 (2:0)

Muži: Hrubý Šúr – Závod 4:2 (3:2)
Góly Závod: Procháska Ján, Procháska Jozef
ČK – Uhrinec
Zostava: Vašek – Blecha M. (Krajčír), Uhrinec, Košický, Chvátal – Drahoš (Tačár), Procháska Ján, Blecha R., Andrla (Šíp) – Giertl, Procháska Jozef

Všetko podstatné sa konalo hned v úvode zápasu. V 1 minúte rozhodca odpískal prísny pokutový kop. 1:0 pre domácich. V 4 minúte hlavný rozhodca prehliadol jasný faul na Prochásku Jána a domáci opäť z toho profitovali. 2:0. Otrasený z prvých minút sme nevedeli kam skočiť. V 7 minúte po našej chybe sme už prehrávali hrozivých 3:0 !!!!!!,
Po neuveriteľnom úvode zápasu a nepresných a jednostranných verdiktoch rozhodcov sme sa pomaličky dostávali do tempa. Krásnym priamym kopom sa blysol Procháska Ján, keď sme aspoň strelili kontaktný gól. Opticky sme mali navrch. Dobre možnosti mal aktívny Drahoš, avšak nepremenil. Strelili sme aj druhý gól Procháskom Jozefom, ale pre údajný ofsajd neplatil. Ešte aj domáci hráči sa doteraz čudujú z vymysleného ofsajdu. 44 minúta priniesla náš gól, keď Andrla potiahol po pravom krídle a z následného centru, Procháska Jozef s pomocou domáceho obrancu zavesil na 2:3.
Druhý polčas sa niesol už v znamení domácich, ktorí s pomocou rozhodcu kontrolovali výsledok. Vašek vychytal ešte 2 – 3 čisté šance domácich. 15 minút pred koncom zvýšili domáci na 4 : 2 akciou po pravej strane. Za zmienku stojí ešte vylúčenie nášho Uhrinca za druhú žltú. Domáci zadáci niekedy až brutálne likvidovali naších hráčov, ale bez napomenutia rozhodcov.
Tak sa zápas o prvé miesto skončil domácou výhrou.

Komentár pripravil: Jaroslav Prachar


.

BM: Festival Záhrad