Prichádza ďalší víkend a my vám prinášame výber z prehľadu spoločenských podujatí na Záhorí.

Pre milovníkov tradičnej kultúry sa v sobotu uskutočnia Detské krojované slávnosti vo Veľkých Levároch. Vychutnať si môžete vystúpenia viacerých detských folklórnych súborov.

Ako každoročne, aj tento rok sa na Kamennom mlyne pri Malackách stretnú nadšenci starých áut na Kameňák Veterán Ralley. Autá si môžete pozrieť hneď ráno na Kamennom mlyne, poprípade na trase ralley v Malackách, Sološnici a Rohožníku.

Na svoje si tento víkend prídu aj nadšenci leteckej dopravy na tradičnom Dni otvorených dverí na letisku v Kuchyni. Pripravené budú okrem iného aj vzdušné a statické prehliadky Vzdušných síl Ozbrojených síl SR.

V sobotu sa v Kútoch na školskom dvore uskutoční 2. kolo SLvHS hasičskej stovky. Na štart sa postaví aj najväčší favorit, domáci Jakub Pavelka.

stovkakubo

V nedeľu je medzinárodný deň detí, mestá a obce pripravili program pre najmenších, zo všetkých vyberáme akciu Senica deťom na senickom letisku.

Nezaujala vás ponuka podujatí? Možno si vyberiete z aktuálnej ponuky filmov v kine Cinemax Skalica: Godzilla, Susedia na odstrel, Vládkyňa zla, X-Men: Budúca minulosť.

Tipy na ďalšie zaujímavé podujatia pridávajte do komentárov.


.

BM: Ustekana sobota