Výbor oddielu Boxing Club – Robotnícka telovýchovná jednota Malacky (ďalej len BC RTJ), pozýva priaznivcov boxu na 19-ty ročník medzinárodného turnaja v boxe zmiešaných družstiev, Záhorácky pohár, ktorý je najstarším turnajom na Slovensku.

trunaj-box-o-pohar-zahoria

V ringu sa stretnú: výber Únie boxerských klubov Slovenska (ďalej len UBCS), výber Moravy a výber Maďarska. Medzištátne stretnutie sa koná v Letnom ringu Aliho Reisenauera st. na dvore BC RTJ Malacky, ul. 1. mája 108, (vedľa Gymnázia) v sobotu 14.6.2014 so začiatkom o 14:00 hod.

Vo výbere UBCS nebudú chýbať boxeri domáceho BC RTJ:
žiak – Marián Ružička, 2 x finalista Majstrovstiev SR a majster UBCS 2014
mládež – Jaroslav Hanúsek, 3x majster SR, víťaz turnaja Olympijských nádejí 2013, boxer boxujúci stredoeurópsku ligu Boxing One za Komárno Sharks, a 9 na majstrovstvách sveta 2013.
muži – Ján Krajčovič, majster UBCS 2014,
Tomáš Hrabovský.

Z malačanov sa predstaví aj boxer ABC Malacky: Robert Danihel víťaz turnaja Olympijských nádejí 2014.

Príďte povzbudiť boxerov a pozrieť sa na zaujímavé zápasy v ringu a svojim povzbudzovaním vyburcovať boxerov k maximálnym výkonom. Pripravená bude tombola s hodnotnými cenami.

Podľa slov Slovenských boxerských legiend bolo publikum v Malackách v 70-tych rokoch, éry boxu najlepšie na Slovensku. Nezaostávajme ani v dnešnej dobe. Pre návštevníkov bude pripravený bufet s občerstvením v areáli Letného ringu.

Ali Reisenauer


.
Toto je čítané

BSK: Dvanásty ročník súťaže Vráťme knihy do škôl spoznal víťazov

Dvanásty ročník celoslovenskej súťaže Vráťme knihy do škôl, zameranej na podporu čítania…

BM: Ustekana sobota