Prichádza víkend a my vám opäť prinášame krátky prehľad podujatí na Záhorí, ktoré sa oplatí navštíviť.

Už tento víkend sa v areáli Holíčskeho zámku konajú dvojdňové oslavy Tereziánskych dní – spojenie remeselníckeho jarmoku s kultúrnymi vystúpeniami. Predstavia sa kapely Hex a Čechomor, ale aj raper Strapo, a mnoho ďalších učinkujúcich.

Pre mladých odporúčame v piatok koncert hip-hopovej formácie 4D v Kútoch v Cuga Clube. Po koncerte bude pokračovať party, o ktorú sa postará djské duo Belis & Chabi.

4dcuga

V sobotu je pripravený program pre najmenších v areáli VTSÚ Záhorie. Ako každý rok sa tu koná Deň detských radostí, kde si deti môžu okrem iného pozrieť aj výcvik psov alebo predstavenie bojových umení.

Na adamovských jazerách sa v sobotu koná Otvorenie plavebnej sezóny. Pripravený je bohatý program pre deti a v sobotu je možné vyskúšať plavbu po Morave bezplatne.

otvorenieplavebnejsezony

Ak vás žiadne z kultúrnych podujatí neoslovilo, navštívte kino CineMAX v Skalici, kde aktuálne premietajú filmy  Khumba, Bony a klid 2, Vládkyňa zla, Na hrane zajtrajška, Na vine sú hviezdy, Grace, kňažná z Monaka, Všetky cesty vedú do hrobu, Susedia na odstrel.


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota